reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy :-D,mama nagrywala wystepy swoich pociech,ale ze przedstawienie bylo na wesolo to nagranie troche skacze,ale to nic wazne ze jest ;-)

a nie bylo mnie tylko chwile..tylko tak sie wydaje,ze dlugo :tak::-D
losiczka
ja caly czas trzymam &&& za ta twoja core !!!;-)
gratuluje nowych fasolek,a za kolejne &&&&& :tak:

reklama
Losiczka - witaj Kochana!!!!
To męża czas brać w obroty!!! Trzymam kciuki i przesyłam ogonki - łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jane to moze nie trzeba bedzie tych badan mezowi robic co?? Oby sie udalo w tm cyklu.
Jane a gdzie chodzisz jesli mozna wiedziec???

Madlen fakt nawet jak nie ma kogos 1 dzien to sie wydaje ze to wiecznosc

Losiczka a widzisz jak to organizm potrafi zadziwiac a w sumie juz troche sie z nim znasz...a on taki psikus robi
Ja tam wierze ze armia meza jest sprytniejsza niz ty i sobie tam postoj zrobili a potem byl ATAK!!!!!!!!

Rozia tabelki juz dawno nie bylo wiec nie zabardzo wiadomo kto testuje

Katy chodzę do Medicoru jeżeli o to ci chodzi:) na badanie męża pewnie wybierzemy się do innej przychodni.
Ale jeszcze mam nadzieję, że nie będzie trzeba:happy2:

I zadowolona jesteś? Ja chodzę do Medicoru już od 4 lat a poza tym mam na firmę więc nie płace za wizyty. Ale zastanawiam się czy na ciąże nie przenieść się do profamili??

Hejka laseczki:) Jak u was samopoczucie weekendowe? Ja jednak zmieniłam zdanie i będę testować jutro z samego rana tzn. jak sie obudzę:-D strasznie sie boje że się rozczaruje no ale jak nie zatestuje to nie będę wiedzieć na czym stoje. Czy któraś z was może też jutro testuje? czy będę pierwsza?;-)

Chyba pierwsza będziesz :) To trzymamy kciuki :))) Oby była fasolka :)
Ja już się żegnam na dziś, bo umówiłam się z koleżankami na wigilie, ale jutro rano wpadne zobaczyć Twoje 2 krechy :)
Pa

Solcia chyba na razie jestes sama w tej kwestii :-)

Jane
jak na razie to tak, mam fajnego i cieplego lekarza ale nie moge az tak duzo powiedziec bo jestem tam moze 2, 3 razy do roku. Bardzo mila atmosfera mili ludzie tylko ceny mogly by byc do negocjacji :-D

reklama
no właśnie te ceny... szczególnie, że mój obecny lekarz jest naprawdę bardzo miły i pierwszy u którego zostałam na dłużej niż jedna, dwie wizyty. Zrobiło się z tego już 4 lata więc szkoda mi teraz zmieniać..
tylko on chyba w żadnym szpitalu nie pracuje a lepiej mieć takiego, który w razie czego pracuje na oddziale...
moja koleżanka chodzi teraz do profamili i niedługo będzie rodzić, jak była ostatnio na wizycie to zapłaciła 500 zł, jak dla mnie to przesada...

Do góry