reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia chciałabym móc się pochwalić dwoma kreseczkami:-) no ale zobaczymy co będzie. Ja też zmykam do spanka bo test leży w szafce i kusi, kusi:-D więc wole już iść spać haha:) do juterka:* i trzymajcie za mnie kciuki PROSZE!!!!!!!!!

reklama
Solcia chyba asiczka ma jutro testowac no chyba ze dzisiaj testowala i sie nie pochwalila.

Ja wlasnie ubralam choinke oczywiscie z pomoca Mayi, troche bardziej swiatecznie w domku sie zrobilo.
U nas juz coraz wiecej siuskow laduje w nocniczku, bardzo podobaja sie malutkiej fanfary i muzyczka jak juz nasiusia, za to mamy duzy problem z druga potrzeba :-( nie rozumie ze kupe tez trzeba zrobic do nocnika a ze w dzien przewaznie jest bez pampersa bo sobie go co chwile sciaga to wynik taki ze wczoraj byla kupa w spodenkach a dzisiaj na parapecie:szok: nie wiem jak jej wytlumaczyc ehhh moze niedlugo zrozumie......

Solcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Jane ja place 120 zl, moze miala do tego jeszcze jakies badania??? A slyszalam ze podpisali umowe z NFZ i mozna juz tam rodzic za darmo :-)
Moze cos wiecej sie dowiem jak tam pojde na wizyte ktora mam 30.12. tutaj zaczelam leczenie ale chce pojsc zeby sprawdzic czy nie mam nadzerki itp

solcia to trzymam mocno &&&& za 2kreseczki !!!! :-)
scotland pamietam jak moje smyki uczyly sie robic na nocnik :-D,czasami z takiej zawartosci zrobily sobie maseczke :szok:..,ale jakos w miare szybko zalapali o co chodzi.
katy a chodzisz tutaj tez do jakiegos lekarza ,czy tylko w pl.?

Czesc kochane:))Ach ciezki jakis ten dzien.scotland nie testowalam dzisiaj i chyba sobie odpuszcze moze do poniedzialku o ile @ nie przylezie.daje fory solci niech przejmie berka i pobiega sobie troche;-)trzymam za ciebie kochana jutro kciuki i dawaj nam szybko znac,ide do pracy ale nadrobie zaraz jak wroce.

dzisiaj porobilam zakupy,wysprzatalam dom i padam na twarz...wkurzam sie juz na ta moja @ bo juz zgupialam..czyzby miala nie nadejsc a fasolki itak brak?o Jezuuu...a moze ja przekwitammm????;-)
no tragedia jakas..:szok:

kurcze gdyby to byla polska to juz bym bete zrobila a tak d...u nas tu wogole nie ma polskiej przychodni,dopiero w manchester:(((i to jakie ceny sobie krzycza ponoc..

witaj madlen​ serdecznie:)

Ostatnia edycja:
reklama
kochana ja juz trzy dni pod rzad testowalam,dzisiaj sobie juz dalam spokoj:((poczekam do poniedzialku,jezeli @ nie przyjdzie to zatestuje poraz kolejny:szok:nie wiem co jest grane..no nic,musze czekac..nie mam wyjscia.

Do góry