reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
I trzymam kciuki żeby tak było:)))
Mój m zbierał tydzień, bo był na delegacji, więc żołnierzyki zdążyły dorosnąć.:-D I nie pił. Może to pomogło. Wcześniej rok serduszkowaliśmy bez zabezpieczenia i nic :no:

Cześć dziewczynki:) Ja tak późno,bo po pracy padnięta byłam i tylko nadrobiłam co naskrobałyście i teraz dopiero się udzielam:) A Wy pewnie już wszystkie śpicie:) Chyba miałyście rację z tym wczorajszym testem, bo dziś robiłam i już wyszła druga kreska jaśniejsza, więc negatywny... Ale to dziwne... Bo tempka mi póki co nie skacze....

Hej Kobietki, czyżbym była pierwsza?:-D
Co za wstrętna pogoda i znów mnie brzuch pobolewa, niby jestem głodna, ale czuje watę w ustach. Piekę sobie muffinki, ale założę się, że pewnie będą smakować jak papier:wściekła/y:
Solcia, mam nadzieję, że nowy dzień wpłynie pozytywnie na nastawienie. Małe kryzysy z mężem to ja mam co chwilę, strasznie charakterna jestem, ale ona znosi to ze stoickim spokojem. A najlepsze jest później godzenie się:-D
Roszpunka, trzymam &&&&&&&&&
Rozia, może to jeszcze nie ten czas an Twoje jajeczko;-)Czytałam, chyba na tym forum, że testy owulacyjne nie dają stuprocentowej pewności. Czyli czekamy na skok temperatury:-D
Wszystkim wielkiego buziaka na "dzień dobry":-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, ale tylko na chwilę, bo do pracy idę :( No co do tej temperatury, to mam dziś 36,1, więc ciężko to nazwać jakimś wielkim skokiem :((( Oszaleję :wściekła/y:

witam dziewczyny!

viola, roszpunka powodzenia na wizycie. i czekamy na wieści

dziewczyny nie załamywać się. kiedyś wszystkie zobaczymy II krechy.

może warto przy takich długich cyklach zbadać prolaktynę?
w ogóle zaczęłabym od zbadania hormonów TSH, prolaktyna i 7 dni po owu progesteron.

Witam kochane
Roszpunka trzymam mocno kciuki za wizytę , serduszko na pewno bedzie pieknie bić !!!!!!!!!!!!
Viola trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam kciuki za testujące i starające :)
Miłego dnia !!!!!!!

reklama
witam z rana dziewczynki! Viola i Roszpunka trzymamy kciuki za dobre wiadomosci po wizytach,dajcie szybko znac... dziewczyny agnes2704 ma racje nie wolno sie zalamywac,kazdej sie uda,zobaczycie! mi przepowiadali problemy z zafasolkowaniem po tym co przeszlam,a udalo sie juz w 2 cyklu,wiec prosze sie nie smucic kochane:tak:;-). ja plamie nadal,wczoraj przez chwile nawet wiecej i juz przygotowalam sie na jazde do szpitala,ale przeszlo i noc byla spokojna,tylko siusiu co 30 minut regularnie. nie wiem juz nic,nadal czekam...dzisiaj juz 6 dzien... o jestes Ilonka,co u Ciebie,wszystko wporzadku? martwilam sie bo sie nie odzywalas...

Do góry