reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

viola czy ty juz znasz plec dziecka ??
losiczka tez zcekam na wiadomosc od naszej ilonki,zagladam co chwile,,a tu ciagle cisza...
bietka :-)
lorelain &&&&,a nie lepiej poczekac do terminu @ ? wiem,ze to trudne,ale najbardziej pewne :tak:
malaMii :-(

Dzisiaj lekarz mi powiedział,że siusiaka nie widać i pewnie dziewczynka ale tak na 70%, potwierdzi na następnym badaniu

reklama
Lorelain właśnie nie mam zdjęcia bo mój lekarz ma taką aparaturę,że w kadrze nie mieści się już taki duży człowiek ,następne usg będę miała nagrane na płytę:)

ViolaPop - oj no to trzeba cierpliwie czekać :tak:

a u mnie w łazience jest mega zimno...właśnie biję się z myślami czy kąpać młodego :nerd:

Hej dziewczyny,dopadlo mnie od wczoraj mega zmeczenie,nie chce mi sie nawet kompa otwierac,az wstyd ale dzisiaj zrobilam sobie pidzamowy dzien i nie wychodze z lozka...tylko na jedzonko..M w pracy do 23 wiec nikt mi nie marudzi odpoczywam:)jutro jeszcze wolne to nadrobie z porzadkami:)

lorelain wiem o czym mowisz ze bijesz sie z myslami zeby testu nie robic..ja juz sie poddalam..moze na mnie nie dzialaja??hihiii,narazie luzuje i conajmniej do 24 nie robie,moze @ przyjdzie do tego czasu a jesli nie no to wtedy zrobie..szczerze to mam dosc szukania,czytania w necie co i jak,juz zwariowac mozna od tego!@ nie mam,test nie wychodzi,42dc...co ma byc to bedzie.

ciekawa jestem jak ilonka ????

wogole wszystkim dziewczynom ktore dzis mialy wizyte-bo juz sie pogubilam,gratuluje,czytalam tylko ze u kazdej ok:)))))swietnie!!!oby tak dalej:))))widze ze dobra passa nad forum zawisla:))

a ktora dziewuszka teraz bedzie testowac???

Dziewczyny ja ledwo zyje , swieta tuz tuz a ja mam roboty po same pachy :baffled: dziewczynki moje staranka widac na enprze :-)oczywiscie staranka sa ale mezus nic nie wie;-) tzn nie jest swiadomy ze plodzi coreczke :-D

violu ja mam maszyne przemyslowa tekstime tylko z silniekiem na 230v i owerlok tez przemyslowy to sa moje cudenka szyja jak ta lala
lorelain zauwazylam twoje pytanie kochana ale sama widzisz ze malo pisze bo nie mam czasu .Malo tego ze pracuje w domu to jeszcze codziennie chodze do takiej starszej pani i nosze jej 4 wiaderka dziennie koksu :baffled: i tak czekam na te fasolke co bym juz nie musiala tego robic :-(

NO i nie moge sie doczekac co u ilonki caly dzien o niej mysle wogole o was mysle viola juz prawie zna plec:-) ja tu planuje licze mierze a ona pach i cora :-):-):-)
rozia ilu dniowe masz cykle bo owulki chyba jeszcze nie bylo

KOBIETKI MAM DZIECIĄTKO !!!!

NADAL NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!
NO I LEKARZ ZMIERZYŁ TYLKO PĘCHERZYK MA PONAD 23 mm , dzidzi mi nie wymierzył, ale SERDUSZKO PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.08 2012 TERMIN PORODU WEDŁUG OM
MAM KARTĘ CIĄŻY :-D

TAK,TAK , miałyście rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
asiczka a ty dostalas wkoncu @ ??,co tam u ciebie ??
violu :-),a ty wolalas chlopca czy dziewczynke...ja wiem,najwazniejsze,aby bylo cale i zdrowe ;-)
losiczka ja tez nie celowalam w plec,a tak sie udalo,ze jest 1sza dziewczynka a 2gi chlopak :tak:
lorelain ja wiem,to trudne..:laugh2:to trzymam &&& za 2kreski ;-) i daj zaraz znac jak zatestujesz

Do góry