reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

asiczka powtórz test bo takie temperatury wskazują na fasolkę. temperatura twoja jest ok. tym bardziej że kreseczkę z temp podstawowa masz na 36,9. taki twój urok widać. a gdzie mierzysz?

katy
a ty nie w drodze do PL?

reklama
kochana mierze temperaturke TAM;-) staram sie co rano o tej samej godzinie,ustawiam sobie budzik:)chce poczekac do soboty z testem,mysle ze wtedy albo wyjda dwie kreski albo to jakies zaburzenia..zamowilam takie czulsze testy teraz wiec zobaczymy..

ok,zmykam teraz na jakas chwile bo musimy podjechac do banku.popoludniu zagladne tu do was:-) mielgo dnia:)))

Ostatnia edycja:
asiczka podejrzana sprawa u ciebie :-D,nie wiem co ci doradzic..tempke masz ladna,ale czemu te testy nie wychodza..hmmm &&&& aby sie wyjasnilo,tzn,byly 2kreseczki ;-)
lorelain cierpliwosci,do terminu @ masz jeszcze troche czasu &&&&
katy to lec,mam nadzieje ze jeszcze wpadniesz do nas przed wyjazdem ;-)
pamela &&&& aby wsio bylo dobrze :tak:;-)
marysia ,domiska zazdroszcze sniegu,u nas w tym roku swieta zamiast biale beda deszczowe ,
losiczka milego szurania
katrina to trzymam &&& za usg,aby wsio bylo dobrze ;-)
agnes a moze taki nastroj to przez fasolke ??:-),trzymam &&&&& ;-)
zaprowadzilam smyki do szkoly,dzisiaj juz ostatni dzien to na chwile siadam,bo pozniej juz chyba nie bede miala czasu,moze na chwilke wpadne,ale pewnosci nie mam :sorry:

Witam was kochane
Dawno tu nie zaglądałam, u mnie oki fasolka rośnie ja leżę i odpoczywam, następna wizyta 5.01 juz sie nie mogę doczekać, niestety mam dietę żywieniową ograniczone węglowodany bo mam straszne wzdęcia aż mi jelita wykręca i zero cytrusów, jabłek itp a o kapustce na święta w tym roku to pomarzę ale warto dla takiego małego łobuziaka w brzuszku się poświęcić :tak:ostatnio na usg skakała fasolka, machała rączkami i nóżkmi fajny widok, malutki nosek widziałam i takie nóżki małe patyczaki słodkie no i tak to u mnie.
ilonka24 gratuluje teraz odpoczywaj
Gratuluję też nowo zafasolkowanym dziewczynom a za resztę trzymam kciuki wam też sie uda zobaczycie, ja też byłam niecierpliwa i udało się wkońcu, przesyłam fluidki

A i moje drogie święta tuż tuż, pewnie każda z was niebawem zajęta będzie przygotowaniami ja w tym roku mam luz mąż wszystko robi nawet 3 placki piecze:biggrin2:wię chcę wam złożyć życzenia a co wam życzę:

Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami.
Radosnych, ciepłych przepełnionych miłością, rodzinnych Świąt.
Życzy Ania i fasolka

:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
chyba mi się @ zaczyna.... nieeeeeee
a miałam dopiero jutro testować.
A jak dziś już dostanę to nawet w owu. nie trafiliśmy:-(
jednak te testu owu to się do d... nadają.
Źle mi:-(

Witajcie Kochane:-)
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt i oby tak dalej oby Wasze malenstwa rosly silne i zdrowe :-)
Pamela dziwi mnie ze lekarz nie widzial u Ciebie nic na usg u mnie przelom 6/7 tydz bylo juz ladnie widac i serduszko bilo oby Kochana u Ciebie bylo jak najlepiej u mnie bylo wszystko ladnie widac i slychac sreduszko jednak maluszek nie przezyl :-(
Dziewczyny od zabiegu czyli od 6.12 nadal plamie. krawilam po zabiegu ok 5 dni pozniej bylo ze 4 dni przerwy i znow plamie lekko na brazowo ale plamie. ile takie cos sie utrzymuje po zabiegu?
trzymam &&&&&&&&&&&& za staraczki i za testujace :-)
buziaki Kochane :-)

Hej dziewczyny

Nocka malo przyjemna polozylismy sie o polnocy i przez godzine bolal mnie brzuch, czulam takie jakby skurcze, przeanalizowalam co zjadlam wczoraj i mogl to byc tylko kebab ale jadl go tez M i Mya tez troche zjadla a im nic nie bylo, wypilam tez szklanke piwa moze to przez to. Pomyslalam tez oczywisce ze moglobyc to zagniezdzanie ale chyba na to za wczesnie skoro teoretycznie owulacja byla w ten weekend...

bobo czy ty stracilas malestwo ?? nic nie wiedzialam :sorry:..musialam ominac twojego posta...przykro mi :-:)-(...tule mocno...:tak:
jak sie czujesz ??,a z tym plamieniem to ci nie pomoge..:sorry:

scotland ja od wczoraj mam bol w krzyzu ..czuje sie jakbym miala za chwile rodzic..mam nadzieje,ze mi przejdzie..

reklama
Jane jeszcze się nie stresuj, jeśli @ nie przyszła,bo może po prostu fasolka się zagnieżdża i dlatego masz jakieś odczucia jak na @ :) Bądź dobrej myśli

Do góry