reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No niestety madlen stracilam :-( 4.11 bylismy na usg dzidzius mial raczki i mozki i serduszko bilo ladnie wszystko bylo ok i jakos tydz pozniej musialo umrzec bo wg miary jego wygladalo na 9 tydz ja nic nie wiedzialam nie mialam zadnych objawow 5.12 zaxzelam plamic ale jedynie jak sie podcieralam to byl rozowy sluz pojechalismy do szpitala a tam najgorsza informacja . dzieciatko mialo 2.1 cm pokazali mi je na monitorze mala nieruszajaca sie palmka :-( dali tabletki i pozniej zabieg..... teraz jest juz lepeij ale codziennie mysle o nim :-(
Chcemy zaczac nowe staranka ale nadal plamie wiec nie wiem co jest grane i czy to normalne?

reklama
bobo kochana..tak mi przykrooooo :sad::sad::sad:,tule skarbie mocno,trzymaj sie..ja nie mialam poronienia,ale wydaje mi sie,ze chyba lepiej troche odczekac..,ale to najlepiej porozmawiaj ze swoim lekarzem.

uciekam juz,bo moje dzieci zaraz koncza szkole,milego popoludnia.jak dam rade,to pozniej zajrze do was :-)

bobo strasznie mi przykro...
madlen i rozia na razie się rozkręca i tylko mam lekkie plamienie ale brzuch mnie zaczyna bolec jak na @ a poza tym ma niską temp. od 3 dni (36,5):-( więc chyba tym razem znowu nic z tego...

bobofrutek ja po poronieniu plamilam prawie 2 tygodnie,ale najwazniejsze zebys jak plamienia przejda to skontrolowala wszystko u gina,nawet potem zrob nastepnal wizyte po 3 tyg.od pierwszej,to bardzo wazne! ja juz nie licze na cud,pewnie jutro lekarz stwierdzi ze ciaza obumarla i to bedzie na tyle... Boze ale to beda Swieta...wszyscy sie beda cieszyc,swietowac z rodzina,a ja...wiem ze nie wolno sie uzalac,ale nie daje rady.czekam na wynik z krwii i porownam do tego z poniedzialku.w domu tyle pracy przed Swietami a mi sie nic nie chce:-(.musze to jakos przetrwac,ale mam narazie ochote pojechac gdzies do jakiegos lasu i wykrzyczec caly ten bol i zal ktory czuje,bo jak nie do mnie w kaftanie zabiora...przepraszam ze Was tak tymi zalami zanudzam,postaram sie opanowac.

scotland może to zagniezdzenie , za niedługo sie okażę,ale przy tym raczej nie ma bóli !!!
bobo- no ja Ci tez kurcze nie pomogę, bo po zabiegu krwawiłam 2 tygodnie potem juz nic w sumie, może lepiej sie wybierz do lekarza z tym !!!!!!!
Jane- ojjjjj może nie bedzie @..... trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania - odpoczywaj dużo i Tobię również zycze WESOŁYCH ŚWIĄT :)
agnes oj co tam sie u Ciebie porobiło ??????????? może hormonki juz robią swoje :p
asiczka ja myślę ze to fasolka bo to juz 21 dzien wysokiej tempki a jak ma sie 18 dni to wtedy mówi sie ze to ciąża, ale nie chce nakręcać Broń Boże ....

Matko ja sie musze brać za sprzątanie- żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce :eek: nie mam siły naprawde !!!!! poszłabym spać najchętniej !!!!!!!!!!!!!!!a tu tyle przede mną !!!!!ehhhhhhhhhhhh , no ale trzeba ,:((((((

pamela to normalna reakcja na to co sie dzieje, ale musisz jakoś to przetrwać choć wiem ze to nie proste bo ja sama świrowałam ale napewno bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
pamela Kochana zycze by wszystko bylo dobrze zeby malenstwo bylo na tyle silne ze przetrwa :-) o ktorej bedziesz wiedziec wynik bety? daj kochana od razu nam znac:-) bedziemy tu wszystki trzymac &&&&&&&&&&&& by pieknie przyrosla :-)

pamela trzymaj się, nie zamartwiaj na zapas. Może spróbuj znaleźć jakiegoś innego lekarza?

Ja muszę dziś jeszcze na zakupy iść, bo jeszcze nie mam wszystkich prezentów, a tak mi się nie chcę :(( I jeszcze trzeba posprzątać :(((

pamela współczuję naprawdę:-( też dzisiaj ze mną źle...
u mnie taka piękna pogoda za oknem, zima ładna się w końcu zaczyna robić, ludzie wszyscy przed świętami uśmiechnięci a mi się płakać chce,
jestem w pracy i ledwo się w WC powstrzymałam od płaczu jak krew zobaczyłam :-:)-(
a za Ciebie trzymam kciuki bo dla mnie to już chyba nadziei w tym cyklu nie ma...

reklama
pamela no ja też już straciłam nadzieję, a Ty musi wierzyć!!!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Nie poddawaj się
Ja ewentualnie też postaram się mieć lepsze nastawienie :unsure:
idę na przerwę ale na pewno dziś jeszcze wrócę bo bez Was nie dam rady

Do góry