reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie kochane po świętach!

u mnie tez życzenia szybkiego powiększenia rodziny. i powiem że mnie to trochę irytuje.

pomału zbliżam się do @ więc pozostanie mi staranko w nowym roku. doła jakoś łapię bo znowu się nie udało. a myślałam że będzie to łatwiejsze. a tu 6 cykl przed nami. czasem tracę nadzieję i brak sił na dalszą walkę. ale mam nadzieję że z wami wytrwam do szczęśliwego końca.

będę później

reklama
agnes na razie nie ma @ wiec nie snuj planów ze znów czeka Cię kolejny cykl :) choć wiem ze to jest irytujące,ja teraz starałam sie 4 cykle i dla mnie to była wiczność wiec podziwiam Was kochane , no ale co można zrobić??? no nic, trzeba działać i czekać na efekty które napewno z czasem przyjdą, mówi się ze rok starań to norma, jak wtedy sie nie udaje to jakieś leki sie włącza wspomagacze, dla mnie to chore bo rok to kupa czasu zwłaszcza dla tych niecierpliwych !!!!!!!!!!!
Solcia mnie sie wydaje ze lakarz powienien włączyć Ci do cyklu luteinę ona reguluje cykle, stają sie krótsze po prostu, takie jest moje zdanie !!!!!!! wiec może warto iśc do takiego który coś bedzie robić a nie machnię ręka !!!!!!!!!!

dziewczyny taka jest prawda ze jak małżenstwo nie ma dzieci to normalne ze rodzina zagaduje o to itd, musi to byc wkurzające strasznie, u mnie w sumie tez tak było, nie wszyscy wiedzieli ze takie cyrki sie działy a co trochę słyszałam ze Jaś juz duży wiec czas na kolejne itd, ja tylko przytakiwałam a w środku sie gotowało i sobie myslałam zeby to było takie proste !!!!!!!!!!! trzeba zęby zacisnąc i juz !!!!!!! nie kazdy wie ze sie staracie, i ze np sie nie udaje, wiec też trzeba zrozumie ale na drugie wnerwiające jest to fakt !!!!!!!!!!

ilonka wiem że @ jeszcze nie ma. ale ja wiem że nic z tego. czuję się normalnie jak co miesiąc zero objawów ciążowych. więc wolę się nastawiać na @ bo trochę łatwiej się znosi ten ból.

wszystkie zaciążone piszą że piersi bolą, że mdłości, że często biegają siusiu i inne takie objawy a ja nic. więc wole myśleć że czekam na @. a jak było u Ciebie. kiedy objawy miałaś i jakie?

kochana kazda ciąża inna naprawdę, jedne mają mnóstwo objawów a inne w ogóle !!!!! także spokojnie, ale wiadomo ze lepiej sie nie nastawiać i miec w razie czego niespodziankę :)

u mnie jako taki objaw to ból brzucha jak na @ chyba juz w 6 dniu po owu, potem, senność od 7 dnia po owu , 8 dnia po owu dostałam leciutkich mdłości, a 13 dnia zaczęły mnie boleć bardzo leciutko cyce, to są te wczesne objawy moje, ale nie kazda ma tak, to sprawa induwidualna :)

Ostatnia edycja:
witajcie w ten pochmurny dzien:)
ja musze napisac prace do szkoly az 4 masakra:( w sumie jedna mam juz do polowy napisana...
tak strasznie mi sie nie chce ze masakra jakas:(

Witajcie kochane po świętach :-)

agnes
nie martw się, że nie masz objawów, ja w tamtym cyklu myślałam, że się udało, bo jakieś tam objawy miałam a tu dupa i @ przyszła. W tym cyklu postaram się nie nakręcać i wyszukiwać objawów, ale co z tego wyjdzie...? ;-) A wykresik masz bardzo łady, więc kto wie...? ;-)
karla a czego się uczysz? ;-)

Ja w tym cyklu dołączyłam wiesiołek i już zauważyłam, że śluzu jakby więcej. Oby ten płodny się pojawił :-p:-p
a gdzie karolinka i piąteczka? Ciekawe czy piąteczka spłodziła to małe góralątko :-)

Karla to dokładnie tak jak ja ;-) 2 rok studium kosmetycznego ;-) a jakie masz tematy tych prac? Mi została do napisania tylko jedna: Kobieta w ciąży w gabinecie kosmetycznym ;-)
A kurs groomerski to fajny pomysł ;-) Mało jest ludzi z takim zawodem

KOSMETOLOGIA – Endermologia jako metoda w zapobieganiu i zwalczaniu celulitu
FIZYKOTERAPIA – Zastosowanie masażu w kosmetyce
ZARYS WIEDZY O GOSPODARCE – Otwieram własny gabinet kosmetyczny
PSYCHOLOGIA – Terapeutyczna rola kosmetyczki
narazie napisałam tylko biznes plan na zarys wiedzy o gospodarce:)

a tak sobie wlasnie myslałam czy by nie otworzyc takiego swojego psiego saloniku:) sama własnie nie wiem... wydaje sie byc fajna sprawa:)a przede wszystkim nie ma tego duzo:)

reklama
Agnes, ja od dwóch cykli mam wszystkie objawy ciąży (mdłości, piersi, bóle głowy, bóle brzucha). A zawsze przychodzi w końcu @ Moim zdaniem to, że nie czujesz żadnych objawów jeszcze nic nie znaczy. Najgorsze, że wczesne objawy ciąży często są równocześnie objawami @ i bądź tu mądrym. Natomiast sądząc po Twoim wykresie to jest nadzieja, więc trzymam kciuki&&&&&&&
I nie wypatruj objawów, bo tylko się będziesz denerwować:no:

Do góry