reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jestem,poki mnie maz nie wygna z kompa to moge klikac :-D
axa uwazaj bo bb bardzo uzaleznia ,ja to juz czasami sama robie sobie jakis odwyk..:-D

axa no wlasnie widze,lecisz jak burza :-D
w nowym roku zrobi sie wiekszy ruch,bo teraz jeszcze laski w rozjazdach i zyja swietami..

No jakoś trzeba sobie to czekanie urozmaicić:-) Jak by co to ja zaraz wracam, idę M zrobić cybersexik;-)
I po wygłupach:-p M poszedł spać, i ja też idę, pomarzę sobie jeszcze przed zaśnięciem, jakby było gdyby się udało:tak:
I Wam życzę takich marzeń i miłych snów....
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki
myslalam ze zajrze tu wczesniej ale niestety czasu brak :sorry2:

A nadrobic was trzeba:tak:...........rano dziewczyny narzekaly ze malo napisane a ja 11 stron musialam nadrobic :happy2: no ale przy 925 stronach ktore nadrobila Axarai to pikus (ps witaj w naszym gronie:-) )

Moj wykres troche pokiereszowany w tym cyklu bo dwa razy zaspalam i nie zmierzylam i w ogole jakas dziwna mam ta tempke :eek::eek::eek:

A co do moich zakupow to bylam...... ale nic nie kupilam na tego sylwka, poza body i rajtkami i obciskaczami :tak:
Ale wiecie co oczy mialam jak 5zl kiedy okazalo sie ze mam rozmiar 70 F:szok:......a do tej pory kupowalam 70-75 C:eek:

reklama
Do góry