ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam sie
:-)
Dziś nocka juz przespana, nie kasłał maluch ale jak tylko otworzył oczy to buzia mu sie nie zamyka
:-( nakarmiłam dzieci hihi i zaraz biorę sie za obiad
Katy- to życzę owocnych łowów
jeszcze pare miesięcy temu bym CI zazdrosiciła tej hucznej zabawy do rana , ale teraz jestem jak Twoja siostra o 20 to juz lulu chętnie bym szła spać także wyobraźcie sobie co ja bede biedna przezywać aby do tej 12 wytrzymac ehhhhhh
mąż bedzie sie musiał nieźle nagimnastykować abym mnie zająć jakoś
no ale TY kochana pewnie sie wybawisz na całego
no i dobrze , korzystaj
a co do stanika to skoro TY jesteś w szoku ze taki powinnaś nosić to ja powinnam kupić namioty !!!!!!!!!!!!
albo szyć na wymiar
WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka nie łam sie, jeszcze nie wszystko stracone !!!!!!!!!! moze jutro jeszcze podskoczy tempka !!!!!! mam nadzieje ze tak bedzie i dlatego śle masę fluidków dla Ciebie
)) no i dla reszty
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziś nocka juz przespana, nie kasłał maluch ale jak tylko otworzył oczy to buzia mu sie nie zamyka

Katy- to życzę owocnych łowów

no ale TY kochana pewnie sie wybawisz na całego

WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka nie łam sie, jeszcze nie wszystko stracone !!!!!!!!!! moze jutro jeszcze podskoczy tempka !!!!!! mam nadzieje ze tak bedzie i dlatego śle masę fluidków dla Ciebie
Ostatnia edycja: