reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka ale mi smaka zrobiłaś, mniam...
chyba też coś dobrego muszę na tego sylwaka wymyślić.

nostros
dzięki za życzenia i Tobie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, no i fasolki:))

pamela
fajnie że już jesteś, mam nadzieję że niedługo będzie lepiej i będziesz mogła spokojnie w nocy zasnąć. Oczywiście z dzidzią w brzuszku.

reklama
Dzień doberek dla Wszystkich:-)
Dzoana witam!
pamela witam również! Wiem, że to jest mało pocieszające, ale 95% wczesnych poronień dotyczy Aniołków z wadami genetycznymi, po prostu nasz organizm tak pracuje.( myślę, że żadna z nas nie chciałaby urodzić chorego dzieciątka) Najgorsze jest cieszyć się z dwóch kreseczek, a później taki koniec:-(
No, ale na razie koniec z nieszczęściami! Życzę Wszystkim Mamciom, aby w Nowym roku miały już swoje dzieciątko na rączkach

witam,ja dzisiaj wstalam dopiero po 10 :szok:,zjedlismy z dziecmi sniadanie i teraz mam czas na bb i kawke ;-)
ide was poczytac ;-)

czuje dziewczynki ze ten 2012 rok bedzie wyjatkowy dla nas wszystkich!axarai ja zrobilam test w same urodziny i byl to najpiekniejszy prezent-2 kreseczki a Swieta mialy byc wyjatkowe...a zmienily sie w koszmar! wokol tyle radosci,a w moim sercu pustka...ale ja jestem z tych gruboskornych i nie mam takiej opcjii jak poddanie sie,i jestem pewna ze nastepne Swieta spedze juz z dzidzia w brzuszku! no i dziwna rzecz mi sie przydarzyla w sama Wigilie-snilo mi sie ze maz mnie pyta ile nakryc trzeba do stolu a ja ma mu mowie kochanie przeciez jest nas juz czworka! czyzby zapowiedz blizniakow?

Ostatnia edycja:
pamela poryczałam sie jak przeczytałam Twój post o Twoim aniołku i o moim dzieciątku !!!!!!!!!!!!!!!! Ja nigdy nie miałam tyle sił i wiary co TY teraz !!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze Bóg wynagrodzi Ci te 2 straty w postaci bliźniaków !!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie sie teraz wydaje ze Bóg mi cierpienia wynagradza, tym ze jest na razie OK ze tak ładnie znoszę tą ciązę, i moze jednak bede miec tą córe, wiec i Tobie wynagrodzi kochanie !!!!!!!!!!!!!!

pamela fajnie,ze do nas zagladasz :-)..zycze ci kochana na ten Nowy Rok,aby twoj sen sie spelnil i na nastepnej wigilii wasza rodzinka byla 4osobowa !!!
losiczka &&&&

Ilonko kochana mysle tak jak Ty,a wiem jak wiele przeszlas i jak bardzo jestes dzielna! ten maly skarb w Twoim brzuszku wynagrodzi Ci wszystko i da tyle szczescia ze zapomnisz o wszystkich przykrosciach,zobaczysz! a i ja kiedys czujac pod sercem dzieciatko zapomne o swoich! no a teraz najwazniejsza jest Twoja fasolinka,wiec zycze Ci slicznej,zdrowiotkiej corci!!!madlen79 dziekuje bardzo!

ilonka jak juz zrobisz te krokiety,to prosze o przepis ;-)
dziewczyny,macie moze jakis sprawdzony przepis na gofry ???,bo tak mnie jakos naszlo..

Ilonka, ja nadzienie do krokietów i pasztecików robię tak: podsmażam na margarynie (tak ze dwie łyżki tłuszczu) cebulkę, żeby się zeszkliła, później dodaję starte pieczarki, solę i porządnie pieprzę (lubię ostre nadzienia). To się tak dusi, aż pieczarki się dojdą, na koniec dodaje starty ser żółty i wszystko mieszam:-) Takim nadzieniem faszeruje naleśniki, później je panieruję i smażę.
Madlen, ja robiłam ten przepis http://www.przepis-kulinarny.pl/prosty-przepis-na-gofry-id181.html wyszedł całkiem całkiem, dodałam tylko dwie łyżki cukru, co by troszkę słodkie wyszły.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja juz wcinam krokieciki
zrobiłam w koncu z pieczarkami i kapustą i wyszły znakomite, a wiem ze sa wersje jeszcze z dodatkiem jajka i sera jak to robi Dzoana :) barszczyk obowiazkowo :) a gofrów nie robie bo sie jeszcze nie dorobiłam gofrownicy :sorry2: a jak kupic to juz porządna bo jak pozyczyłam zwykła tania od znajomej to wyszły dziwne i surowe w srodku :confused: chyba ze zwalam winę na urządzenie a moze zle ciasto zrobiłam :-p

Ja korzystam z przepisów z wielkiego żarcia, zdjecia ,opinie :) ogólnie fajna strona !!!!!!!!!

krokiety.jpg

Do góry