reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no kochane widzę ze nasze forum wraca do życia.

musiałam trochę czasu poświęcić aby was nadrobić a w pracy przed Nowym Rokiem tyle roboty że nie daję rady.

losiczko
nic jeszcze nie wiadomo. jutro pewnie tempka skoczy do góry. trzymam kciuki.

witam nową straczkę. i do tego jaka aktywną. tak trzymać.

ilonko
krokiety wygladaja pysznie.

pamela będzie dobrze. wierzę że Nowy rok przyniesie Ci wiele radości.

nie wiem co jeszcze miałam komu odpisać bo tak na raty czytałam

u mnie tempka leci w dół i do tego brzuch boli a więc w sobotę witam @

Losiczko no pamiętam jak Twoi synkowie mają na imię, nawet wiem, że jak by co to będzie Maciuś:-) ale imienia dla córki nie słyszałam:-) Maja to piękne imię, trochę jak dla mnie za popularne, ale znam osobiście dwie małe Majki, i obydwie są śliczne:-) Imię dla chłopca mam już dawno wybrane, to Xavier (widziałam, że Ilonce też się podoba;-)), a dla córki niciewo do głowy mi nie przychodzi:tak:
Agnes obejrzałam sobie ten Twój wykres, i stwierdzam, że ja to w tej dziedzinie to absolutną blokadę mam:szok: nic nie kapuję.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy można mierzyć też o 10 rano?

Ostatnia edycja:
losiczko nigdy nie wiadomo. ja tam wierzę że będzie Maja

u nas będzie Aleksander. a dziewczynka to Nina, Anastazja, Ligia generalnie z dziewczynką mamy kłopot.

Moi najstarsi synowie mieli być Julią, no przynajmniej drugi na pewno:-) Z Kacperkiem nie zdążyłam się zastanowić nad imieniem dla córki, bo bardzo wcześnie dowiedziałam się, że to chłopak będzie:tak:
Agnes moja siostra ma 4 letniego synka Olusia jest przesłodki i na moją siorkę mówimy Agnes, bo ma na imię Agnieszka:-)
Tak się zaczęłam zastanawiać, gdzie się te nasionka ukrywają, jak czekają na owulację, a sexik był z 2-3 dni wcześniej? Kiedyś bodajże Ilona wstawiła jak wygląda nasz szyjka macicy:szok: i tak się zaczynam zastanawiać, a jak mam tyłozgięcie, to też sobie tak poczekają? Trochę sobie myślę, że ja może mogę tylko w owu, i dlatego mam samych chłopców:-(

Ostatnia edycja:
axarai mierzy sie temokę jak sie otwiera oczy w ustach albo w pochwie :) bez wstawania i o tej samej porze :)
agnes ajććććććććććć, nieciekawie wygląda ten Twój wykres,,,,,,buuuuuuuuuu., FUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhh :((((((( mam nadzieje ze nowy rok przyniesie fasolkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn jestem tego pewna :)
axarai- mój mąż jest 5-6 dni w tygodniu w delegacji wiec ja robię skromnie tak dla siebie, dlatego zrobiłam dziś pare sztuk krokietów, poza tym jutro pewnie mi sie juz ich odechce i zachce mi sie czegość innego, no ale zjeść bedzie trzeba :)

aaaaaaaaaa.... zapomniałam powiedzieć mój mąż zaproponował imię dla córy Lena lub Zuzia ......Ja sie cieszę bo uparty był i ciągle mówił paulina, a mnie sie źle kojarzy wiec nie chce NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choć Ja bym chyba wolała bardziej Amelkę, :p a dla synka oczywiscie nie mamy!!!!!!!!!!!!! Bo ma być ta córa w koncu :)

axarai robaczki pochowane są w kanalikach i tam sobie dojrzewają na baczność i czekają na jajeczko :) :) przy tyłu wzgięciu poza najlepsza to od tyłu, wtedy jest lepsza penetracja i robaczki od razu trafiają tam gdzie trzeba :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry