reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko prolaktynę to ja mam niską. tzn bliżej dolnej granicy, progesteron 17,23 czy normach 1,7-27. jakie jeszcze hormony mogą przeszkadzać?

chyba wybiorę się do gina jednak. może monitoring cyklu. ale co to da skoro mówicie że po temperaturach widać że owulka jest na 100 %. pozostanie chyba jeszcze nasienie męża bo co innego?

jakie witaminy warto dawać facetowi?

reklama
agnes no folik by sie przydał bo robaczki robią sie silniejsze, wiem ze pije sie syrop taki jak na kaszel wtedy tez sie poprawia nasienie, no i są jeszcze tabletki Salfazin i Maca tez dobrze wpływa na robaczki także dobrze jak na kobiete !!!!!!!!!!!!!! Na enpr dziewczyna brała Mace i zaszła w ciążę :) wiec moze to tez pomogło :)

aha i jeszcze Selen +E

Ostatnia edycja:
agnes :-(,nowy rok bedzie owocny :-)
axa ja mam tez tylozgiecie i to nie ma wplywu na plec dziecka,jak widac po moich suwaczkach ,;-)a pozycja na zajscie w ciaze najlepsza od tylu ;-)
gosia :szok:nie wiedzialam,ze Amelia to jakas choroba..bardzo mi sie to imie podoba..wow..

no to miałam sobie Amelkę :((((( ehhhhh :((((((((((((

Lorelain ale jak to ????????????????????? jak to moze być słabsza kreska?????? przeciez okresu nie masz ani plamień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jaki robiłas test ????? taki sam co wcześniej ??????????????????

Ostatnia edycja:
Czytałam gdzieś w jakims artykule lekarskim jakiś czas temu.P.doktor pytała matkę czy dała już córeczce imię a ona mówi że Amelia (ta dziewczynka zmarła bo była chora) A lekarka mówi to dobrze i wtedy powiedziała o znaczeniu tego imienia.Niestety nie pamiętam gdzie to było...

Lorelain no coś Ty....

reklama
dzisiaj rano zrobiłam test pink ale płytkowy i kreska była jasna...pocieszałam się tym że był cały dzień w zimnym aucie i to może dla tego. Mąż kupił mi ten sam test co wcześniej robiłam i nasikałam po pracy, czyli ok 17:00 i kreska bardzo słaba :( Nie mam żadnych oznak fizycznie że coś jest źle i gdybym nie zrobiła testu to bym nawet nie wiedziała :(

Do góry