reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
lorelain spokojnie a na tym samym tescie co wczesniej robilas jest grubsza linia niz ta ostatnia??
-Lorelain-
Fanka BB :)
no mam jeszcze jeden test innej firmy i zrobię go rano, ale to same wiecie, testy się raczej nie mylą. Może mnie jutro jakiś lekarz przyjmie prywatnie. Najgorsze jest to że jeżeli nie jestem już w ciąży to wolałabym mieć @ i się znowu starać, a tak to już w ogóle nie wiem co jest grane. Płakać mi się chce i tyle 
tzn. jak grubsza?
tzn. jak grubsza?
gosiulek73
mama K&K&A
Czy ciemniejsza?Może test przeterminowany albo bliski końca ważności?
-Lorelain-
Fanka BB :)
jakby była ciemniejsza kreska to bym się nie bała, a ta kreska jest jaśniejsza więc spada beta
po prostu ta kreska jest na prawdę jasna, a na tyle dni po @ niezależnie od pory dnia i nocy te kreski powinny być obie ciemne.
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
LORELAIN nie martw sie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
ja nigdy nie powtarzalam testu wiec nie mam porownania

Ostatnia edycja:
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Lorelain u mnie było tak ze w dniu @ chyba robiłam test i wyszła słabiutka kreseczka a po 2 dniach była ona identyczna i po paru dniach poleciało, ale u Ciebie kurcze była super mocna krecha najpierw wiec moze te testy do dupy , sama nie wiem juz !!!!!!!!!!!!!! zrób rano i bedzie wiadomo co i jak, i moze uda Ci sie dostać prywatnie gdzieś jutro, szkoda ze dziś juz nie da rady !!!!!!!!!!!
Podziel się: