reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
sama nie wiem co jest grane........ kurcze szkoda ze bety nie mozesz zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze powtórz test inny jeszcze jutro rano co ?????????????

no mam jeszcze jeden test innej firmy i zrobię go rano, ale to same wiecie, testy się raczej nie mylą. Może mnie jutro jakiś lekarz przyjmie prywatnie. Najgorsze jest to że jeżeli nie jestem już w ciąży to wolałabym mieć @ i się znowu starać, a tak to już w ogóle nie wiem co jest grane. Płakać mi się chce i tyle :(

tzn. jak grubsza?

Kochane mialam wlasnie teraz was poczytac i nadrobic ale rodzinka sie zjechala .....uciekam do pozniej pa!!!!!

jakby była ciemniejsza kreska to bym się nie bała, a ta kreska jest jaśniejsza więc spada beta :( po prostu ta kreska jest na prawdę jasna, a na tyle dni po @ niezależnie od pory dnia i nocy te kreski powinny być obie ciemne.

LORELAIN nie martw sie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :tak: ja nigdy nie powtarzalam testu wiec nie mam porownania

Ostatnia edycja:
lorelain najlepiej bedzie jak zrobisz bete,jak radzi ilonka ,albo odwiedzisz gina
ja robilam test tylko raz w kazdej ciazy i nie mam porownania..:sorry2:,a mocno jest ciensza niz ta ostatnio ???

reklama
Lorelain u mnie było tak ze w dniu @ chyba robiłam test i wyszła słabiutka kreseczka a po 2 dniach była ona identyczna i po paru dniach poleciało, ale u Ciebie kurcze była super mocna krecha najpierw wiec moze te testy do dupy , sama nie wiem juz !!!!!!!!!!!!!! zrób rano i bedzie wiadomo co i jak, i moze uda Ci sie dostać prywatnie gdzieś jutro, szkoda ze dziś juz nie da rady !!!!!!!!!!!

Do góry