reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes co do witaminek dla męża to mi gin. polecił: salfazin, vit. A,E i C, bioselen i cynk, no i oczywiście ruch, luźne gatki i najlepiej jakby nie palił:)

my od 3 dni zażywamy razem taki preparat Prenatal ProBaby. To są saszetki do picia.
Jest ich tylko na 15 dni i kosztują ponad 100zł ale zawierają te wszystkie potrzebne substacje wspomagające zapłodnienie. Mam nadzieję że to pomoże:) jak do marca nie będę w ciąży to idziemy zbadać żołnierzyki.

reklama
Wzięłam właśnie kąpiel i jak się położyłam na kanapie to brzuch mnie zaczął dziwnie boleć, jakbym miała za 5 minut dostać @. Aż się boję jutra :-(

Lorelain, tak nie można, wykończysz się do jutra:no: Musisz być dobrej myśli, bóle brzucha są normalną sprawą w ciąży (tak wyczytałam i znam z opowieści ciężarówek). Poza tym cały czas myślisz o tym bólu brzucha i jeszcze bardziej się nakręcasz. Nie sugeruj się tak tymi testami, tym bardziej, że były różnej marki. Masz tam swojego faceta pod ręką? Przytul się do niego, będzie dobrze:tak:

Lorelain strasznie mocno zaciskam kciuki! Myśl pozytywnie:-)
Witaj Roza!
Powiem Wam Kochane, że dziś była u mnie koleżanka, która jak nie dostała @, to zrobiła 2 testy i nic:szok: poszła więc do lekarza i okazało się, że w 6 tygodniu Pani doktor nic na USG nie znalazła( a dodam, że bardzo dobra Pani doktor), zapisała koleżance luteinke na ewentualne wywołanie okresiku, ale oczywiście okresiku nie było, bo dzidzia BYŁA.
Także czasami nie ma co przejmować się jakimiś głupimi testami, albo cieniutkimi kreseczkami na tych testach:tak:
Nie no Lorelain, suwaczek skasowany, nie możesz się poddawać, my Mamy zawsze musimy walczyć, a poddajemy się tylko na pozycji całkowicie straconej! A co jak dzidzia będzie cała i zdrowa, no będzie jej przykro!

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain trzymam kciuki! ♥

aaa mnie tu dawno nie było, święta minęły a Wy ponad 300 stron napisałyście :)))

a ja dzisiaj zrobiłam test, dwa dni po spodziewanej @ i jest druga kreska ale blada. Brzuszek mnie boli strasznie
pewnie powtórzę za 2 dni, jak kupię kolejny, ale widzę, że czeka mnie wiele stresu, no ten ból brzuszka...

dobranoc.

Do góry