reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziewczyny bedziecie miec swoje maluszki zaciskam mocno kciuki za was ;-)
ja test z oliwia robiam w 60 dc bo nie wierzylam ze jestem w ciazy

Ostatnia edycja:
domiśka no ja tez się nie nastawiam- prawie w ogóle... :)))
a w praktyce zaczynam fiksować- tylko spokojniejsza jestem niż zazwyczaj przed @ więc ten cast działa :)

karla widze ze podobnie mamy bo moja maz w grudniu skonczyl 25 lat teraz idzie 26 a ja w czerwcu bede miala 23 wiec rok mamy roznicy ja po slubie jestem 3 lata i 5 miesiecy a jestesmy ze soba 3 lata i 8 miesiey a dogadujemy sie jakbysmy znali sie o wielu lat :p

Sylwia to szybko wzieliście ślub :happy: My też jesteśmy "szybcy" bo zaręczyliśmy się po 3 miesiącach znajomości. Jesteśmy ze sobą dość krótko a ja czuje jakbym znała go całe życie :happy::happy::happy:

Dominiska odpowiem za Karolinkę. Cast to castagnus. Też go biorę. Dziewczynką, które mają problem ze śluzem polecam Oeparol u mnie zadziałał w pierwszym cyklu i mam piękny rozciągliwy śluz płodny ;-)

reklama
Kurcze a ja ostatnio się pochwaliłam axarai, że mam płodny śluz i teraz jakoś nie chce przyjść choć już powinien.
Coś niby dziś mam odczucie większej wilgotności ale śluzu dalej nie ma. O co chodzi?? Nie wiem...

Do góry