• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jane to trzymam &&&,aby ma rzucil palenie
karolina moja mama z nami tez palila i kazda urodzila sie zdrowa i duza,moja 1 siostra miala prawie 5kg i 60cm :szok:,a moje smyki cora 3520,59cm,a syn 3710,56cm wiec tez nie wierze w to,jak ktos mowi,ze dzieci osob palacych rodza sie male czy chore,moje smyki sa az nadto zdrowe :-D
suonko ile ludzi tyle opinii..1uchem wpusc a 2 wypusc,jak ja mialabym sluchac,co ludzie gadaja i sobie tym glowe zawracac,to bym osiwiala :-Dszkoda zycia na sluchanie durnego gadania ludzi zyczliwych ;-)

madlen wiem dokładnie ludźmi nie ma się przejmować, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli inaczej niż my i wie lepiej. A co do palenia w ciąży to moja mama też paliła ze mną i z moim bratem i też jesteśmy zdrowi ;-) Z moim bratem nawet już prawie rodziła a musiała wyjść jeszcze na fajkę ;-) Dodatkowo ze mną miała wyjątkową zachciankę na szampana ;-)

a co do zachcianek w ciazy,to ja z cora po polowie mialam smaka na piwo,ale az sie trzeslam jak widzialam..wczesniej mnie cofalo,a pozniej..:szok:a z synem to lubilam slabego drinka wodka ,sok pomidorowy i tona pieprzu ...nie mowie,ze pilam codziennie,ale raz po raz musialam :zawstydzona/y:..a co jest najlepsze,ze ja wczesniej nigdy wodki nie pilam,bo nie lubilam

witajcie w nowym 2012 roku!

udało mi się nadgonić wszystkie posty i teraz mam nadzieję będę już na bieżąco.

Lorelain
cieszę się że wizyta u gina udana. więc teraz życzę owocnego starania.

losiczka trzymam kciuki za ten cykl. no to startujemy razem. tylko moje cykle długie więc owu za jakieś 2 tygodnie dopiero a ty już pewnie będziesz testować.

bobofrutku nie denerwuj się. zobaczysz to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim zyciu

witam wszystkie nowe staraczki. trzymam &&&&&&& aby ten rok zaowocował w fasolki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry