• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Madlen no nie wiem co z tą zima będzie, może będzie np. w maju:-D a u nas dziś było 12 stopni:szok:
Karlai tylko poczekaj, pozbieram szczękę z podłogi, BLONDYNKA:szok:
Rozia witaj! No i gdzie pozostałe twarze, wstawiać, wstawiać! Później będziemy sobie nasze brzuszki wstawiać:tak:

reklama
Hejka dziewczynki
Karla widzę że podobnie się urodziłyśmy bo ja 15 lutego tylko że ja kończę 35 :)
Jak wrzucę zdjęcia z aparatu to też wkleje.

Ilonka - ojej matko święta ale się załatwiłaś! ... mocno przytulam i życzę dużo zdrówka :tak:

axarai
- już kiedyś wrzucałam moje zdjęcie, ale mogę jeszcze raz później usunę ;-)

ilonka dużo zdróweczka!
Lorelai śliczna para, ale szczuplutka jesteś, uśmiech filmowy po prostu :-)
jane śliczna laseczka z Ciebie i M fajniutki:-) Swoją drogą jak to miło wiedzieć z kim tak piszemy dniami i nocami:-D

ilonko biedactwo kuruj sie i oby swinstwo poszlo sobie od Ciebie daleko :-)
laleczki jak wy pieknie wygladacie :-)
mam nadzieje ze moje foto slubne tez beda takie piekne i ze bede mogla sie pochwalic wam jak wieloryb wygladal w sukni slubnej hihi :-)
kurde a ja caly dzien bym spala chyba przez ta pogode a na dodstek cyce kluja i sa jakies napiete mam nadzieje ze to oznaka zblizajacej sie @. wiecie moze jak obliczyc kiedy moze ona byc?

dzięki axa, i masz rację fajnie tak siebie czasem zobaczyć:))

PS. chyba mi się właśnie płodny śluz zaczyna:yes::yes: i teraz już nie wiem co robić?? Miałam dziś się przytulać bo myślałam, że może mam owulację bez tego śluzu ale teraz widzę że jednak będzie śluz!! Jednak się przede
mną nie ukrywa;-) Chyba poczekam i zobaczę co jutro będzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry