reklama
zdjecia sliczne :-),juz nie bede kazdej osobno pisala ,wiec pisze tak ogolnie ;-)
ilonka zdrowka,na jelitowke dobra jest pepsi albo cola
,a gardlo plucz woda z sola 
losiczka &&&& ;-)
ania nie stosowalam,a mozesz wkleic linka ?? jestem ciekawa jak to wyglada
ilonka zdrowka,na jelitowke dobra jest pepsi albo cola

losiczka &&&& ;-)
ania nie stosowalam,a mozesz wkleic linka ?? jestem ciekawa jak to wyglada
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Mówią że nie trzeba pamiętać ,że monitor sam pyta i że nie trzeba się zastanawiać nad interpretacją wyniku.
No niby to lepiej a jesli to prawda co piszą to naprawdę wielu parom pomógł w zajściu w ciążę tylko czy to prawda
No niby to lepiej a jesli to prawda co piszą to naprawdę wielu parom pomógł w zajściu w ciążę tylko czy to prawda

-Lorelain-
Fanka BB :)
Aniabuchowicz - no wygląda bardzo fajnie, ale cena mnie zabiła
.... tzn jakbym bardzo długo nie mogła zajść w ciąże to bym się może pokusiła 

cena testu mnie zabila
hehe
ale wy dziewczyny ladniutkie jestescie
axarai no ja jestem blondynka
haha
joweg ja wlasnie sobie zrobilam zelem pazurki bo odrosty mialam i malnelam na czerwono
ps. wyslalam ci wczoraj albo przed wczoraj zaproszenie do znajomych i wiadomosc.
ale wy dziewczyny ladniutkie jestescie
axarai no ja jestem blondynka
joweg ja wlasnie sobie zrobilam zelem pazurki bo odrosty mialam i malnelam na czerwono
reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
tak dokładnie działa na tej zasadzie co normalny test ovu z tą różnicą że monitor sam pyta o włożenie próbki moczu nie trzeba pamiętać kiedy zacząć ponoć w pierwszym cyklu zaczyna pytać już 6 dc i tak do owulacji a w kolejnych cyklach pamięta mniej więcej z poprzedniego cyklu i pyta około tego dnia ponoć duża skutecznośc i jest dostępny na ebay czasami nowe czasami używane za pół ceny tutaj to koszt 100 f więc nie tragedia i trzeba osobno dokupić patyczki do testowania próbki.
Ale sam interpretuje wynik i pokazuje na wyświetlaczu jakie masz dni ponoć tutaj zaczynają go stosować jako antykoncepcje bo ponoć doskonale wylicza dni płodne nie wiem normalnie co myśleć.
Natomiast ciężej tu z mikroskopami owu. nie widziałam nigdzie
Ale sam interpretuje wynik i pokazuje na wyświetlaczu jakie masz dni ponoć tutaj zaczynają go stosować jako antykoncepcje bo ponoć doskonale wylicza dni płodne nie wiem normalnie co myśleć.
Natomiast ciężej tu z mikroskopami owu. nie widziałam nigdzie
Podziel się: