Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zdjecia sliczne :-),juz nie bede kazdej osobno pisala ,wiec pisze tak ogolnie ;-) ilonka zdrowka,na jelitowke dobra jest pepsi albo cola ,a gardlo plucz woda z sola losiczka &&&& ;-) ania nie stosowalam,a mozesz wkleic linka ?? jestem ciekawa jak to wyglada
Mówią że nie trzeba pamiętać ,że monitor sam pyta i że nie trzeba się zastanawiać nad interpretacją wyniku.
No niby to lepiej a jesli to prawda co piszą to naprawdę wielu parom pomógł w zajściu w ciążę tylko czy to prawda
ania a on dziala na ten samej zasadzie jak testy owu ?? warto sprobowac,bede musiala zobaczyc w aptece,bo nie widzialam wczesniej
edit
juz poczytalam sobie o nim ;-)
ten test fajny podoba mi sie chcialabym zeby to mi moglo pomoc hehe to bym co miesiac kupywala , jak na razie prze moje in vitro to same dlugi z mezem mamy i jezszce dlugo bedzeimy miec , a dziecka jak niema tak niema niestey
cena testu mnie zabila hehe
ale wy dziewczyny ladniutkie jestescie axarai no ja jestem blondynka haha joweg ja wlasnie sobie zrobilam zelem pazurki bo odrosty mialam i malnelam na czerwono ps. wyslalam ci wczoraj albo przed wczoraj zaproszenie do znajomych i wiadomosc.
tak dokładnie działa na tej zasadzie co normalny test ovu z tą różnicą że monitor sam pyta o włożenie próbki moczu nie trzeba pamiętać kiedy zacząć ponoć w pierwszym cyklu zaczyna pytać już 6 dc i tak do owulacji a w kolejnych cyklach pamięta mniej więcej z poprzedniego cyklu i pyta około tego dnia ponoć duża skutecznośc i jest dostępny na ebay czasami nowe czasami używane za pół ceny tutaj to koszt 100 f więc nie tragedia i trzeba osobno dokupić patyczki do testowania próbki.
Ale sam interpretuje wynik i pokazuje na wyświetlaczu jakie masz dni ponoć tutaj zaczynają go stosować jako antykoncepcje bo ponoć doskonale wylicza dni płodne nie wiem normalnie co myśleć.
Natomiast ciężej tu z mikroskopami owu. nie widziałam nigdzie