reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg - a możesz napisać w jakiej cenie jest in vitro? ... takie pytanie z ciekawości

Aniabuchowicz - co to są mikroskopy owu? :sorry:

reklama
no i mnie zalało :( przyszła niespodziewanie @ :( Ale plus jest taki,że będziemy mogli szybciej zacząć nowe staranka:) Bo ostatnio miałam długie cykle, a tu taka niespodzianka :) To proszę mnie przerzucić na koniec tabelki, bo teoretycznie miałam testować 8.01

Jeśli nie wyczytałyście to w ramach informacji to cena jednorazowa urządzenie jest na baterie i służyć może kilka ładnych lat tylko patyczki do testowania moczu trzeba dokupywać u mnie to ok 20f za 20 sztuk

lorelein- nikomu tego nie zycze zeby musial przechodzic przez to :( ja na razie to moj koszt calkowity to 5,5 tys euro niestety sie nie udalo i teraz bedziemy podchodzic do transferu z zamrozonych zarodkow :) no i zas bedzie trzeba placic .... a jezeli to sie nie uda to nie wiem co dalej :(::(:(
karla21- juz akceptuje wszytstko bo kurcze zadko wchodze w wiadomosci :)

rozia to tylko sie cieszyc,ze sie cykl skrocil,szybciej mozna rozpoczac staranka ;-)
ania widzialam w boots,cena £100 niby duzo,ale warto jak ktos dlugo sie stara i nie moze zajsc..

z tego co wiem to działają tak samo bo jest tam guzik "m" czyli takiego jakby resetu ustawiasz nim pierwszy dzień @
poza tym babka co kupił na ebayu mówiła że działa tak samo ja nie wiem ja kupię nowy jeśli będzie trzeba.

mikroskopy owulacyjne to te na ślinę testery

DuoFertility fertility monitor - Boots

ten to dopiero jest drogi :( ale zarabiają na nas

reklama
Rozia - przykro mi że się nie udało :-(

Aniabuchowicz - ja się 1,5 roku zabezpieczałam tylko naturalnymi metodami i dało się ;-) .... nawet kalendarzyka nie prowadziłam .... tylko obserwacja śluzu i tego co do mnie mówią moje jajniki ;-)

joweg
- o matko święta kupę kasy! .... w takiej cenie to powinni gwarantować 100 % skuteczności, albo zwrot kasy...przynajmniej połowy

Ostatnia edycja:
Do góry