reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zdjecia sliczne :-),juz nie bede kazdej osobno pisala ,wiec pisze tak ogolnie ;-)
ilonka zdrowka,na jelitowke dobra jest pepsi albo cola :tak:,a gardlo plucz woda z sola :tak:
losiczka &&&& ;-)
ania nie stosowalam,a mozesz wkleic linka ?? jestem ciekawa jak to wyglada

Mówią że nie trzeba pamiętać ,że monitor sam pyta i że nie trzeba się zastanawiać nad interpretacją wyniku.
No niby to lepiej a jesli to prawda co piszą to naprawdę wielu parom pomógł w zajściu w ciążę tylko czy to prawda :confused2:

Aniabuchowicz - no wygląda bardzo fajnie, ale cena mnie zabiła :no: .... tzn jakbym bardzo długo nie mogła zajść w ciąże to bym się może pokusiła :tak:

ania a on dziala na ten samej zasadzie jak testy owu ?? warto sprobowac,bede musiala zobaczyc w aptece,bo nie widzialam wczesniej
edit
juz poczytalam sobie o nim ;-)

Ostatnia edycja:
ten test fajny podoba mi sie :) chcialabym zeby to mi moglo pomoc hehe to bym co miesiac kupywala , jak na razie prze moje in vitro to same dlugi z mezem mamy i jezszce dlugo bedzeimy miec , a dziecka jak niema tak niema niestey :(

cena testu mnie zabila:D hehe
ale wy dziewczyny ladniutkie jestescie:p
axarai no ja jestem blondynka:D haha
joweg ja wlasnie sobie zrobilam zelem pazurki bo odrosty mialam i malnelam na czerwono:) ps. wyslalam ci wczoraj albo przed wczoraj zaproszenie do znajomych i wiadomosc.

reklama
tak dokładnie działa na tej zasadzie co normalny test ovu z tą różnicą że monitor sam pyta o włożenie próbki moczu nie trzeba pamiętać kiedy zacząć ponoć w pierwszym cyklu zaczyna pytać już 6 dc i tak do owulacji a w kolejnych cyklach pamięta mniej więcej z poprzedniego cyklu i pyta około tego dnia ponoć duża skutecznośc i jest dostępny na ebay czasami nowe czasami używane za pół ceny tutaj to koszt 100 f więc nie tragedia i trzeba osobno dokupić patyczki do testowania próbki.
Ale sam interpretuje wynik i pokazuje na wyświetlaczu jakie masz dni ponoć tutaj zaczynają go stosować jako antykoncepcje bo ponoć doskonale wylicza dni płodne nie wiem normalnie co myśleć.
Natomiast ciężej tu z mikroskopami owu. nie widziałam nigdzie

Do góry