reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

domiśka wejdź w ustawienia i zrób tak, żeby można było pisać komentarze pod wykresem ;) to wiele ułatwia ;)
po drugie jeśli mierzysz godzine wcześniej to dodajesz jedną kreseczkę do zmierzonej temp, jeśli godzinę poźniej to odejmujesz, więc jeśli to uwzględnisz powinno być ok :) i po mojemu wygląda na to, że owulka była w 15 dc :) teraz trzeba poczekac na termin testowania i wierzyć w II :) czego oczywiście życzę :)

reklama
To tak jak ja. Dlatego są niższe te temperatury. Bo ja też się dziwiłam, ale dziewczyny mnie oświeciły :) Ja już zmykam. Wpadnę późnym wieczorem, pa.

Dzień dobry Kobitki:-)
biggrin.gif

Katrin no wiesz tak późno wchodzisz, dobrze, że goscie już pojechali, może ujrzymy Cię wcześniej:-D i Dziękuję!!
A u Nas dziś piękne słoneczko:tak:

hejka wszystkim
Witam wszystkie nowe staraczki ...
serdecznie całuje wszystkie staraczki, które mnie pamiętają z 356 strony hehehehe i oczywiście mocno ściskam ciężaróweczki :-)

nie wiem kiedy do Was dołączę, zaglądam co drugi dzień i ciężko mi nadrobić posty... boję się pisać by nie urazić nikogo, nikogo nie pominąć... :zawstydzona/y:

jakby coś jestem tu z WAMI :*

cześć bietka:)
ja jestem w miarę nowa ale myślę, że mówię za wszystkie z nas które się ostatnio udzielą, że nie mamy nic przeciwko żebyś wtrąciła od czasu do czasu co tam u Ciebie;-) co nie dziewczyny??

axa u a mnie szaro, buro i ponuro, pada deszcz i wieje.... ale mnie to nie rusza:)) bobosexy były i będą a owulka się zbliża:)))) yupiii

reklama
Witajcie dziewuszki!! :-)

bietka miło Cie widzieć :-) Wpadaj do nasz częściej!! A jak się czujesz kochana? Dolegliwości troszkę mniejsze?
jane u mnie też boboseksy trwają :happy::happy::happy: Życzę Ci owocnych staranek i niech się ziemia trzęsie!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
axa u mnie też ładne słoneczko ;-) aż się nie chce wierzyć, że to styczeń ;-)

Do góry