reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

taki test najlepiej po terminie @
karla no nie :p ale ja na studia nie poszlam zle sie czulam zaszlam w ciaze potem komplikacje operacja itp i odpuscilam sobie ;/
np w grudniu m,ialam dostac @ 5 a dostalam plamienie juz 2 ale ogolnie ta wredota byla inna niz zwykle nie taka ostra ale skrzepy mialam ;/ wiec moze zaczyna sie znowu ze bede musiala |@ wywolywac

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia dpt, ja też nie wiem:-p co to znaczy!??
Karla a co sobie będziesz żałować:tak: Miłych snów!
Ania powiem Tobie, że ja zawsze testowałam, gdzieś dwa tygodnie po tym jak mi się @ spóźniała, twarda jestem co:tak: A jak mi się zdarzyło, domniemywać, że jestem w ciąży, i testowałam wczesniej, to zawsze lipa była!

Ostatnia edycja:
a kto miał dpt? dc to dzień cyklu, tc to tydzień ciąży, ale innych skrótów nie znam i nie widziałam nawet

aaaaa no tonie wiedziałam:)

już się na dziś żegnam, bo trzeba się myć i do spanka :) dobranoc i owocnych boboseksów tym które takowe dziś mają ;-)

reklama
Weszlam jeszcze na chwile znalazlam swoj zeszyt z cyklami od porodu a wiec mam cos takiego od grudnia 2010 bo porod mialam w lipcu :
@ przychodzila w dc 35,46,38,40,37,28,31,37,28,30 wiec teraz licze ze bedzie w 37 a wiec 9 stycznia wiec czekam smialo do 9 :) bo kalendarz sie chyba nie myli jak by patrzec ostatnie 6 cykli to sa regularne wmiare oikreslony czas maja hehe Dobranoc dziewuszki teraz na 100 procent :-)

Do góry