reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja miewam migreny. Byłam u neurologa, miałam tomografie głowy i nic nie wyszło. Później miałam robione EEG, bo neurolog chciała mi dać tabletki i wszystko ok wyszło i miałam takie przeciwpadaczkowe jak się okazało. Nawet działały, ale już mi się skończyły. Ja to wymiotowałam, ale mroczków żadnych nie miałam, ale jak mnie już rozbolała na maksa, to miałam tak minimum 2 dni z głowy, bo tak się źle czułam. Tak doraźnie biorę solphadeine rozpuszczalną (polecam), jest bez recepty i mnie pomaga. Ale trzeba wziąć zanim na maksa rozpęta się ból :) Mnie niestety anty wywołały migreny, bo wcześniej nie miałam, a jak zaczęłam brać, to masakra.

scotland no oby, oby :)

oj dziewczyny ale wy macie problemow ja przy was to jestem pikus :p
teraz chyba jednak bede miala ten dluzszy cykl poniewaz kiedys jakos mialam podobnie 38 dc potem 28 dc potem 37 dc potem 28 dc no i odtatni mialam 30 dc wiec teraz chyba czas na dluzszy cykl sama juz nie znam swojego organizmu tym bardziej nie mialam zadnych boli owu ;/

axarai ja ketonal forte brałam w pierwszy dzien okresu co miesiac, w szkole raczej w pierwszy dzien okresu nie szlam do szkoly po tata wiedzial ze bedzie musial mnie odebrac w polowie lekcji.. takie mam bole miesiaczkowe... ile razy plakalam:(

axarai ja ketonal forte brałam w pierwszy dzien okresu co miesiac, w szkole raczej w pierwszy dzien okresu nie szlam do szkoly po tata wiedzial ze bedzie musial mnie odebrac w polowie lekcji.. takie mam bole miesiaczkowe... ile razy plakalam:(

ja tez tak mialam ;/ teraz tez tak mam ale wiadomo nie chodze do szkoly juz :p

Karla jaka tam ładna po prostu zwykła dziewczyna i tyle i mówcie do mnie po prostu Ania :-):-) Jeszcze 12 dni mi zostało czekania :( ile wcześniej można zrobić test ciążowy ?? Tutaj nie ma tych czułych są tylko 20 (zapomniałam nazwy tych jednostek ) :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia ja tez nie koncze juz studium kosmetyczne:D hehe wiec szkola tak mniej szkolna hahaha:) nie tak jak podstawówka, gimnazjum i liceum:)
lece pod prysznic i bobo zabawy z mezulem:) chcialabym zeby byly owocne ...co prawda dni plodne juz sie chyba skonczyly ale mam to gdzies a co:) jak ma byc dzidzia t bedzie:D
spijcie slodko jutro nietstey bede dopiero po 16...a od 8 do 16 cały dzien bede z kolezanka robic manicure, pedicure, makijaz, henne, kawitacje i inne:D bo odrabiamy jutro i w czwartem zajecia praktyczne na ktorych nas nie bylo wiec sie troche wypieknimy:)

Ostatnia edycja:
Do góry