reklama
ja miewam migreny. Byłam u neurologa, miałam tomografie głowy i nic nie wyszło. Później miałam robione EEG, bo neurolog chciała mi dać tabletki i wszystko ok wyszło i miałam takie przeciwpadaczkowe jak się okazało. Nawet działały, ale już mi się skończyły. Ja to wymiotowałam, ale mroczków żadnych nie miałam, ale jak mnie już rozbolała na maksa, to miałam tak minimum 2 dni z głowy, bo tak się źle czułam. Tak doraźnie biorę solphadeine rozpuszczalną (polecam), jest bez recepty i mnie pomaga. Ale trzeba wziąć zanim na maksa rozpęta się ból
Mnie niestety anty wywołały migreny, bo wcześniej nie miałam, a jak zaczęłam brać, to masakra.
scotland no oby, oby
scotland no oby, oby
oj dziewczyny ale wy macie problemow ja przy was to jestem pikus
teraz chyba jednak bede miala ten dluzszy cykl poniewaz kiedys jakos mialam podobnie 38 dc potem 28 dc potem 37 dc potem 28 dc no i odtatni mialam 30 dc wiec teraz chyba czas na dluzszy cykl sama juz nie znam swojego organizmu tym bardziej nie mialam zadnych boli owu ;/
teraz chyba jednak bede miala ten dluzszy cykl poniewaz kiedys jakos mialam podobnie 38 dc potem 28 dc potem 37 dc potem 28 dc no i odtatni mialam 30 dc wiec teraz chyba czas na dluzszy cykl sama juz nie znam swojego organizmu tym bardziej nie mialam zadnych boli owu ;/
axarai
dziecioholiczka......
Aniabuchowicz jaka śliczna zakochana pareczka
Rozia mi na takie bóle to tylko ketonal forte pomagał, ale teraz jak się staramy to odstawiłam.

Rozia mi na takie bóle to tylko ketonal forte pomagał, ale teraz jak się staramy to odstawiłam.
axarai ja ketonal forte brałam w pierwszy dzien okresu co miesiac, w szkole raczej w pierwszy dzien okresu nie szlam do szkoly po tata wiedzial ze bedzie musial mnie odebrac w polowie lekcji.. takie mam bole miesiaczkowe... ile razy plakalam
axarai ja ketonal forte brałam w pierwszy dzien okresu co miesiac, w szkole raczej w pierwszy dzien okresu nie szlam do szkoly po tata wiedzial ze bedzie musial mnie odebrac w polowie lekcji.. takie mam bole miesiaczkowe... ile razy plakalam![]()
ja tez tak mialam ;/ teraz tez tak mam ale wiadomo nie chodze do szkoly juz
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Karla jaka tam ładna po prostu zwykła dziewczyna i tyle i mówcie do mnie po prostu Ania :-):-) Jeszcze 12 dni mi zostało czekania
ile wcześniej można zrobić test ciążowy ?? Tutaj nie ma tych czułych są tylko 20 (zapomniałam nazwy tych jednostek ) 

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia ja tez nie koncze juz studium kosmetyczne
hehe wiec szkola tak mniej szkolna hahaha
nie tak jak podstawówka, gimnazjum i liceum
lece pod prysznic i bobo zabawy z mezulem
chcialabym zeby byly owocne ...co prawda dni plodne juz sie chyba skonczyly ale mam to gdzies a co
jak ma byc dzidzia t bedzie
spijcie slodko jutro nietstey bede dopiero po 16...a od 8 do 16 cały dzien bede z kolezanka robic manicure, pedicure, makijaz, henne, kawitacje i inne
bo odrabiamy jutro i w czwartem zajecia praktyczne na ktorych nas nie bylo wiec sie troche wypieknimy
lece pod prysznic i bobo zabawy z mezulem
spijcie slodko jutro nietstey bede dopiero po 16...a od 8 do 16 cały dzien bede z kolezanka robic manicure, pedicure, makijaz, henne, kawitacje i inne
Ostatnia edycja:
Podziel się: