reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no śliczna suonko jesteś!!!

czy ktoś mi może powiedzieć czy owulacja zawsze jest na przemian z jednego jajnika w jednym cyku a potem z drugiego?? Czy może być dwa razy pod rząd z tego samego??

reklama
a no bo ja już sama nie wiem,
oczywiście doszukuję się kłucia w jajnikach na owu.
A wiem na pewno, że ostatnio miałam z prawego więc myślałam, że teraz będzie z lewego:)

witam i zaraz zmykam bo niestety pracy dużo!

będę dopiero jutro na dłużej

jeśli chodzi o owulkę to chyba może być pod rząd z tego samego jajnika. ja tak czasem mam.

buźka i miłego popołudnia

Jane fachowo cyt, " Nie prawdą jest, że owulacja następuje kolejno z każdego jajnika na przemian. Kobiety z jednym jajnikiem mogą mięć tyle samo owulacji w roku ile kobiety z dwoma. W momencie utraty jednego organu, całą pracę przejmuje na siebie drugi. USG robione na kilka dni przed owulacją może przewidzieć, z którego jajnika odbędzie się jajeczkowanie i czy wogóle jest dominujący pęcherzyk."

Mnie ostatnio ciągle lewy kłuje... Już zaczynam sobie wkręcać, że mam jakiś torbiel lub zapalenie...
Kochane zbliżamy się do strony numer 1000!!!! Kto pierwszy na tej stronie ten berek!! :-D:-D:-D:-D
36_7_8.gif

Ostatnia edycja:
ah, no cóż... tak myślałam ale nie byłam pewna.
Musze się skupić na pracy i nie myśleć tyle o tym bo zwariuję:-p

Suonk , ale wymyśliłaś z tą 1000 stroną:tak: Jak ja miała torbiel, to w zasadzie bolało mnie tylko po barabara, i to było takie rwanie, bardziej jak by mnie poopa bolała:-( Bez barabara to nic nie czułam.

Hehe już raz się sprawdziło :-p agniesia była pierwsza na 777 (chyba) stronie i parę dni później została berkiem :-):-):-) Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi taka zabawa :-D

reklama
hej babeczki :-)
ja mam dzisiaj mega lenia,nawet nie chce mi sie czytac :zawstydzona/y::sorry:..caly dzien chodze z kata w kat i sie obijam,az wstyd !!! nawet obiadu nie robilam,poszlam na latwizne i zgrillowalam piers z kurczka dzieciakom,do tego chleb i wcianja :tak:,musze isc do sklepu,ale tak leje,ze nie wiem czy pojde..ajj..chyba przed @ jestem..:-(
pozdrawiam wszystkie ;-)

Do góry