reklama
Freya1
Fanka BB :)
Na naszym forum są same śliczne dziewuszki ;-)
jane z tego co mi wiadomo to może być owu z jednego jajnika kilka razy pod rząd.
jane z tego co mi wiadomo to może być owu z jednego jajnika kilka razy pod rząd.
axarai
dziecioholiczka......
Jane fachowo cyt, " Nie prawdą jest, że owulacja następuje kolejno z każdego jajnika na przemian. Kobiety z jednym jajnikiem mogą mięć tyle samo owulacji w roku ile kobiety z dwoma. W momencie utraty jednego organu, całą pracę przejmuje na siebie drugi. USG robione na kilka dni przed owulacją może przewidzieć, z którego jajnika odbędzie się jajeczkowanie i czy wogóle jest dominujący pęcherzyk."
Freya1
Mnie ostatnio ciągle lewy kłuje... Już zaczynam sobie wkręcać, że mam jakiś torbiel lub zapalenie...
Kochane zbliżamy się do strony numer 1000!!!! Kto pierwszy na tej stronie ten berek!!

Kochane zbliżamy się do strony numer 1000!!!! Kto pierwszy na tej stronie ten berek!!

Ostatnia edycja:
axarai
dziecioholiczka......
Suonk , ale wymyśliłaś z tą 1000 stroną
Jak ja miała torbiel, to w zasadzie bolało mnie tylko po barabara, i to było takie rwanie, bardziej jak by mnie poopa bolała:-( Bez barabara to nic nie czułam.

Freya1
Hehe już raz się sprawdziło
agniesia była pierwsza na 777 (chyba) stronie i parę dni później została berkiem :-):-):-) Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi taka zabawa 

reklama
hej babeczki :-)
ja mam dzisiaj mega lenia,nawet nie chce mi sie czytac
..caly dzien chodze z kata w kat i sie obijam,az wstyd !!! nawet obiadu nie robilam,poszlam na latwizne i zgrillowalam piers z kurczka dzieciakom,do tego chleb i wcianja
,musze isc do sklepu,ale tak leje,ze nie wiem czy pojde..ajj..chyba przed @ jestem..:-(
pozdrawiam wszystkie ;-)
ja mam dzisiaj mega lenia,nawet nie chce mi sie czytac

pozdrawiam wszystkie ;-)
Podziel się: