reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
axari- trzeba było na zajęcia do losiczki się zapisać to by Cię nauczyla kombinowania by mąż nieświadomy począł dziecię, a później pękal z dumy :)

optymizmu to mi zawsze brakowało, a teraz aż się sama sobie dziwię :)

ten cykl uważam za zakończony! trzeba wziąć głęboki oddech, zacisnąć zęby i iść dalej. No i w końcu mogę pomyśleć o bardziej rygorystycznej diecie ;)

Ilonko
- ja go mam cały czas przy sobie i nic sie więcej nie zadziało, więc klopsik ;) ale to nic :) naprawdę spoko spoko ;) jest ok i czuje sie dobrze- pierwsza zalamka przyjdzie jak zobaczę @ w "progu" ale póki co jest ok i nie panikuję, ale też się nie nakręcam :)

suonko- jeszcze teoretycznie ze 3 dni powinna trwać fl, ale gdyby miało tak być to by coś się tam ukazało- tymbardziej, że test czuły bardzo ;)

następny cykl będzie znów należal do mnie :))) przynajmniej do czasu @ :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Axarai rozbawiłaś mnie! :) to jest świetne co napisałaś! :D
Ilona dzięki, nie chce się nakręcać na nic, po prostu ja bym chciała jak najlepiej to popędziłam :)
Jane a bo to tak korci jak robienie testu :D a poza tym chciałam jak najlepiej a mnie tu zmuszają do czekania :)
Karolina brawa za nastawienie :)

ależ optymizm dziś u nas:)
a co do diety suonko to ja też się muszę za siebie zabrać:((
polisa nie przejmuj się każdy ma swój rytm. Ty akurat tak się złożyło poszłaś wcześniej ale to nie ma reguły.
Mój gin. mi od razu powiedział żebym przyszła "jakby co" w okolicy 6 tc.

suonko ja wczoraj kupiłam wagę łazienkową i jak na nią wlazłam to myślalam, że spadnę i krzyczę do męża że zepsuta. bo wiedziałam, że przytyłam, ale żeby aż tyle??? normalnie szok. ja staram się od dzisiaj oczywiście ograniczyć jedzenie i jeść mniej tłusto (jeśli sie da oczywiście bo moja teściowa bardzo tłusto gotuje)

polisia- poczekaj jeszcze te 2-3 tygodnie i wtedy wyjdziesz z placzem z gabinetu, ale będą to łzy szczęścia, bo usłyszysz już serduszko ;)

Ilonka, a u Ciebie widzę Tfu, Tfu żeby nie zapeszyć, całkiem nieźle:tak: Dla odmiany bez tulenia porcelany, może płeć inna będzie:-D Ja wszystkie moje ciąże, przeszłam bez żadnych cofków, więc teraz jak bym była w ciąży i tuliła porcelanę, to obstawiałabym, że to dziewczynka:-D
Suonko no ba zapomniałam z Losiczką pogadać:-D

a co by była ta 1000 strona szczęśliwa to są na niej: joweg, sylwia, piąteczka, karolekk, justynka7177, karola, domiska, aniabuchowicz, jane, katy B, Suonko, nostros, Solcia, MałaMi, Dzoana, agnieszka_dk, losiczka, asiczka31, Roza, Karla21, scotland, agnes, Rozia, bobofrutek, pamela, lorelain, kinga85, Madlen, axarai

mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam:-D jak by co to dopiszę:-D

Ostatnia edycja:
karolina ja jeszcze mam nadzieje ze ujrzysz dwie kreseczki :-)
Ilonko ciesze sie ze lepiej sie czujesz :-)
ja sie mojej @ doczekac nie moge :-( nie chce jej na weselu :-(
losiczka wracaj do nas!!
piateczka Ty tez nie ma juz lenistwa :-)
a co do dietki to ja tez chce schudnac ale mi nie idzie :-( znacie jakies fajne dietki?

reklama
karola ja też ostatnio przytyłam, aż mi wstyd w spodnie się nie zapinam no i cycuchy też urosły bo płaszczyk za mały...:confused: masakra trzeba się za siebie wziąć!! Jak narazie to gimnastykuje się w łóżeczku z narzeczonym :-)

Do góry