reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Sylwia akurat u mnie jest to najkrótszy termin, wtedy będę miała 26 dc, taki jak ostatnio miałam, tylko, że ja rzadko takie cykle mam więc myślę, że za testuję około 15 stycznia, to będzie 33dc Wcześniej testu nie pójdę kupić i już:-)

reklama
Czuję, się, jak bym wspinała się na WIELKĄ górę, pooglądać sobie widoczki, a później albo z niej spadnę, albo poszybuję wysoko i daleko.... Hallo ja LUBIĘ LATAĆ!!!!

axa - nie mam zdjęcia niestety, ale nawet o tym nie pomyślałam, jak byłam w gabinecie.
Przedtem małe spało, a teraz wojuje, aż miło!

Madlen, axa - może ja dziwna jestem, ale ja wiedziałam, że wsio Ok, czułam to - bo czuję TOTO. Dziś to i się rozpycha i kopniak z partyzanta się zdarzył...

Sylwia mnie tak podbrzusze rwie już od tygodnia:confused: ale pamiętaj, że to może być ból na @ albo ból na ciąże:-D
Katrina super, ja już też bym, chciała te kopanka, pamiętam jak się Kacuś urodził, to się taka pusta czułam, że nikt mi się w brzuszku nie rusza, taką lekką schize miałam:szok:

tez tak moze byc ale chyba predzej na @ ;/ mam nadzieje ze sie myle
ja jak bylam z oliiwcia w ciazy tez iwedziala ze wszystko jest wsio :) ale ze mna bylo gorzej ;/

reklama
patrze tak na tę tabelkę i widze że większość z dziewczynek to takie młodziutkie :szok: a ja buuu dlaczego ten czas tak szybko ucieka

Do góry