reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hello wszystkim

U mnie dzisiaj bylo troszke pracy bo opiekowalismy sie 8 letnia corka kolezanki caly dzien bo jej rodzice byli w pracy.

Z jednej strony fajnie bo Mya miala z kim sie pobawic, ale byla tez jedna niezreczna sytuacja i szczerze mowiac do teraz o tym mysle.
Po calym dniu zabawy daria sie pyta ciociu czy moge pograc na laptopie, zgodzilam sie i z pol godziny grala w jakies malowanie paznokci, pieczenie babeczek i tego typu gierki, potem ja wyszlam przebrac pampersa majce i M chcial wziasc laptopa od darii zeby sprawdzic poczte, a ona cala czerwona i zmieszana mowi ze wujek ale poczekaj bo musze cos zamknac i okazalo sie ze grala w jakies erotyczne gry gdzie bylo wszystko baaardzo dokladnie pokazane.
Powiedzielismy jej ze bedziemy musieli o tym powiedziec rodzicom i nawet nie tlumaczylismy jej nic bo my powiemy cos innego oni cos innego i dziecku tylko w glowie zamieszamy

reklama
Hej hej hej witam i ja - nadrobilam juz wszystko , znow mam swoj wlasny komputer wiec bede juz na biezaco. Ja jestem na L4 ciazowym bo mdlosci i zmeczenie daja o sobie znac i to przez caly dzien a na wieczor odzywam - ale coz watro sie pomeczyc. Witajcie nowe staraczki :-)

Katy witaj:-D
Marysia toż to już prawie 8 tydzień, dużo zdrówka dla Ciebie i dla dzidzi:szok::-D
Scotland no nie wiem, co powiedzieć, no szok normalnie, może ma starsze rodzeństwo, które trzeba z inwigilować! Albo koleżanki takie mądre już są, no masakra! Ja to bym chciała, żeby Kacuś jak najdłużej wierzył w Świętego Mikołaja!

witaaam was dziewuszki na poczatek zycze szczesliwego nowego roku i fasolek upragnjnionych a zaraz wytumacze swoja nie obecnosc na bb .... A wiec tak zaczelam pracowaci milam caly czasy na rano i po 12 h wykanczalo mnie tojuz na dodatek bylam w trakcie przeprowadzki do tesciuw i na wlasny kwadracik a teraz mam remoncik i wszystko robia gladz klada -cholender bialo kurzy sie wszedzie czlowiek ni e nadaza myc podlohi ciuchy wszystkie w worach, spie na podlodze bo czekamy na wypoczynek i meble poprostu zagwatmanie na maxa za brakuje naprawde czasu na zjedzenie czegos ....ale naskrobaluscie hooho zejdzie mi troszke zanim wczytam sie zeby choc troszke bycna bierzaco....ale juz obiecuje ze bede na pewno czesto ... A tak to witam nowe forumiczki bb i gratuluje tym kolerzanka ktore zafasolkowaly ..... Milego wieczorku i biore sie za nadrabianie lektory....bo mam co hehe buziaki dla was kochane :-):-)

Witaj Katy wiem że przez internet można kupić ale ja jakoś nie ufam im :( nie wiem dlaczego ale jakieś przeczucie cy cuś :-p
a co do nadrabiania zaległości w czytaniu to codziennie gorzej :p dzisiaj aż zasnęłam z tego wszystkiego lol

reklama
axarai rodzenstwa nie ma, moze kolezanki jak sprawdzalismy historie to okazalo sie ze nie weszla tam przypadkiem tylko w goooglach wpisala gry seks, ciekawe czy w domu tez zdarzalo jej sie takie rzeczy ogladac. Ona jest chyba jeszcze na etapie bociana przynajmniej tak mi sie wydaje bo rodzice nic jej nie tlumacza nawet ostatnio jak znalazla tampony i zapytala sie co to to rodzice zmieszani powiedzieli ze wtyczki do uszu....

Do góry