reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam :-)
gosiulek <tule>:-(
agnes bardzo ladny dom :tak:,oby szybko pojawily sie w nim dzieci !!!&&&&;-)

za duzo nie pocztalam :zawstydzona/y::sorry2: ,ale w weekend to wpadam na BB z doskoku :tak:

Karolinka jak wrocisz z lasu daj zaraz znac,ale cos czuje ze u ciebie jest mala fasolka :tak::tak: &&&& mocno zaciskam !!!losiczka jak badania,bo nie wiem czy mi umknelo,jak pisalas i nie doczytalam,czy cus ..:sorry2:

u mnie 30dc i na razie cisza..........wczoraj brzuch bolal,ale @ jak na razie nie ma..no ale ja mam dlugie cykle,wiec sie nie nakrecam..poczekam jeszcze tydzien i jak nie pojawi sie @,to zrobie test ;-)
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
milego weekend-u :-)

reklama
katyB nasza budowa trwała 3 lata. pierwszy rok tylko fundament. potem kredyt wzieliśmy i jakoś w 2 lata powstał. na razie dół tylko wykończony chociaż jeszcze nam sporo brakuje. góra jak się dzieci pojawią będzie potrzebna i wtedy jakoś będziemy odkładać i kończyć.

karolinka weekend chyba w domu spędza a tam nie ma dostępu do neta tak więc pewnie w poniedziałek wejdzie na dłużej ale coś czuje że berkiem zostanie.

sylwia a ty kiedy testujesz?

wejdę na dłużej wieczorkiem. buziole

gosiulek ajjjjć, tulę !!!!!!!! ale proszę nie poddawaj sie, walcz dalej !!!!!!!!! może jakieś witaminki dla męza na wzmocnienie armii moze kupisz MACE działa na płodność mężczyzn jak jak kobiet, moze masdz problemy ze sluzem ????? to wiesiołek, moze warto pomóc matce naturze ???????? jedno jest pewne jesteście płodni ale moze trzeba troszkę pomoc sobię :) ja trzymam kciuki :)

Bobo- wybacz mi ale ja uważam że źle robisz, tzn ciągle czekasz ze zrobieniem bety czy testu, dobrze wiesz ze po tym co sie stało MUSISZ zadbać o nową ciążę, i dobrze by było jakbyś od razu przyjmowała progesteron który podtrzymuje ciążę, !!!!!!!!!!!!! w takiej sytuacji trzeba OD RAZU DZIAŁAĆ I BYĆ POD KONTROLĄ LEKARZA, bo tym bardziej ze miałaś zabieg a w takich warunkach ciężko aby ciążą sie utrzymała bo ta jest wielka jedna rana,
Ja tak myślę i wiem ze tak najlepiej zrobić, uczę sie na błedach dlatego ja sie dziwie czemu tak zwlekasz jak sama piszesz ze masz objawy jak w tametj wczesnej ciązy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMYSL O TYM DZIECKU KTÓRE BYĆ MOZE JUZ JEST, ZADBAJ O NIE OD RAZU ABY MIAŁO SZANSE ABY SIE ROZWIJAĆ W ODPOWIEDNICH WARUNKACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiadomo ze zrobisz jak zechcesz ale to jest moja dobra rada, ja nie chce źle tylko chce pomóc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolince wychodzą kreseczki ale bladziutkie i ona sama nie chce jeszcze sie przyzwyczajać czy to naprawde ciąża, choć ja uważąm ZE TO JAKNAJBARDZIEJ CIĄŻA, I WIEM ZE BEDZIE DOBRZE, ale ona czeka az kreseczka bedzie naprawde mocna wtedy pewnie odetchnie z ulga i bedzie sie z nami tu cieszyć !!!!!!!!!!!

a Losiczka nasza biedna ma teraz cięzki czas, stanęło pod znakiem zapytanie jej starania a tym samym spełnienie jej marzenia czyli CÓRA< także myślmy o niej bądzmy z nią a napewno wszystko sie dobrze zakończy i juz niedługo wznowi starania o tą córuniu malusią :) kochanie trzymam kciuki i wierze ze wszystko sie ułoży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i nie wiem co miałam jeszcze pisać :confused:

aha ktoś zakładał nowy wykres sobie na enpr ?????????????? tzn pod imieniem Kinga ??????????? :) :-) bo tak na bierząco nie jestem wiec nie wiem nawet czy to ktoś od Nas :)))

Agnes my tez wlasnie myslimy zeby zrobic dol plus jedna gorna sypialnia....myslimy zeby w sumie pokoje zrobic ale nie wyposarzac w nic dopoki rodzinka sie nie powiekszy :-) Poprostu nam nie bedzie caly dom od razu potrzebny
Bobo:tak: moze faktycznie warto by bylo zrpobic test
Kurcze nie wiecie co sie dzieje z Piateczka??????
Wracaj do nas kochana brakuje tu twojego humorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz nie wspomne o Losiczce ale niech sobie wszystko pouklada i szybko wraca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napewno wszystko sie ulozy i jak Ilonka pisze bedziemy tu na nia czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

ja juz jestem...była u mnie przyjaciólka na kawusi z córami...sajgon zrobiły i poszły =) .... teraz mi w uszach dzwoni od tej ciszy...biedny Matuś padł i śpi :-p
kurcze jakoś przegapilam info o losiczce ... też się zastanawiałam gdzie się podziewa, ale myślałam, że jest tylko zajęta szyciem .... szkoda że się jej porobiło niefajnie :-(
ciekawe jak tam piąteczka :blink:

ilonka - a jak ty się dzisiaj czujesz?

Lorelain ja sie czuję bardzo dobrze, tzn coś pobolewa gardło i jakoś tak dziwnie ale ogólnie super :) mdłosci malusie, itd jeszcze troszkę czasu do 19 stycznia czyli do wizyty ale zleci mam nadzieje i zobaczę swoją "dużą" juz kruszynkę :)nie moge sie juz doczekać, bo tylko z Jasiem było mi to dane ,!!!!!!!!!!tzn strasznie sie cieszę ze juz ten tydzien i na razie jest OK ( mam nadzieje )

Dziewczynki napisalam mojemu zeby kupil test mam nadzieje ze kupi i sklerotyk nie zapomni. krzyze nadal bola nic nie przechodzi a tabsa brac nie chce. Mam nadzieje ze wkrotce sie okaze co i jak i skad te bole

reklama
jak wyjdzie test to w poniedziałek szoruj do lekarza po tabletki podtrzymujące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to nie są żarty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry