reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko jak to moja mama mowi kazda potwora znjdzie swojego adoratora kazdy ma swoja polowke i nie wazne co inni mowia wazne co kto do siebie czuje nie wazne czu gruby brzydki czy koslawy dla drugiej osoby ktora kocha jest nr 1 wszystko ma najj

a tak po zatym to jestes piekna kobieta wewnatrz na zewnatrz wiec sie nie dziwie ze chlopina glowe dla ciebie stracila

reklama
Ilonka no wlasnie bo to ten wlasciwy :-)

Sylwia moze poprostu jeszcze za wczesnie.....jesli @ nie przyjdzie to zrob test pojutrze;-)

A teraz leci Sexi mama :-)

i zobacz jakie piekne dzieci plodzicie ja osobiscie w tym twoim Jasku to zakochana jestem hehe pamietaj szykuj mi go na ziecia
rofl.gif

ja czekam na krola lwa na tvp1 bedzie po 14

Hallo Kobitki, w tą dupowatą, ponurą niedzielę:-)
Ilonka mój M był na Święta (i mam nadzieję, że udało mu się coś zmajstrować:tak:) a teraz przyjedzie prawdopodobnie dopiero w Lutym:no: Dobrze, że wymyślili Skypa, jak wraca z pracy, to do wieczorka się widzimy:-D a, że mam laptopka, to zabieram go nawet do łazienki jak idę się kąpać:-D
Anka no wiesz, za Wcześnie!!!!! Niecierpliwa Kobitko:-D
Sylwia :-( ale @ jeszcze nie ma, żeby jednak nie przyszła, ale jak jednak się nie udało, to żeby przyszła jak najszybciej, i będzie można dalej się starać!!!!!!!
Katrina ja czuję w kościach, że to Chłopczyk będzie:-D
Ja 26dc. ostatnio taki miałam, @ brak:-D

axarai- niby powinnam być przyzwyczajona ze Go nie ma, ale teraz jakoś mi inaczej, bo wiem ze na weekendy tez bede sama,ale spoko, no nie jestem taka sama :)
trzymam kciuki aby małpa nie przylazła :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy kurcze TY i dieta ????????????????? Przeciez ładnie wyglądasz, !!!!!!!!

aj tam aj tam staranka nie sluzy odchudzanie kochana

Ps jak ktoras chce ti krol lew ten co ostatnio w kinach byl na 1 leci

reklama
witam kobietki!

ja tylko na chwile bo zaraz się pakujemy i wracamy do domku.

ilonka dzielna z Ciebie babka. tyle wycierpiałaś biedulko. ale ważne że wszystko dobrze się skończyło

katyB jaka dieta? kobieto odpuść sobie bo super wyglądasz

sylwia który to dzień cyklu? może za wcześniej na test? anka u Ciebie pewnie to samo

dobra ja uciekam i będę jutro. choroba chyba mnie opuściła i dobrze bo czas zacząć działać. za tydzień owu powinna być.

miłej niedzieli i do jutra

Do góry