reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy poważnie ?????????????? może masz wagę zepsutą :-D
no Ty na diete a ja kurcze zaraz idę po jakieś ciacho do kawy bo tak mi sie chce coś dobrego :) a nie chce mi sie juz dziś piec nic wiec kupie gotowe a co tam :) muszę sobie osłodzić tą niedziele smutną :-p

reklama
Hej dziewczynki ja tylko na chwilke bo okropnie sie czuje, tydz temu walczylam z goraczka i grypa a wczoraj przyplatalo sie jakies zapalenie ucha - o zgrozo - tak sie boje ze maluszkowi to zaszkodzi :-( ucho cale zatkane , moze macie jakies sprawdzone sposoby ?
Trzymam kciuki za testujace buziaki

Ej dziewczynki widzialyscie mnie do polowy:-D...a na brzuchu falda goni falde:szok: i mam tendencje do tycia wlasnie w brzuchu i na udach...jak panczenistka wr..... nienawidze moich nog!!!!!!!!!!!!

W sumie to nie jakas katorznicza dieta :no:
tylko
-mniej tluszczow
-wiecej warzyw
-ograniczona ilosc owocow
-uwazanie na pochlaniane cukry
-i eliminacja jasnego pieczywa...czyli wszystko co ciemne to zdrowe
-no i sport :-)
Jak zaczynalam ta diete to mialam na liczniku 74kg a po kilku miesiacach juz bylo 62 kg :tak:
Nie chcialam chudnac wedle zasady im szybciej tym lepiej bo to bzdura.....a po wzmozeniu aktywnosci ruchowej hormony wrocily mi do normy:tak::tak::tak: lekarz sie bardzo ucieszyl ze nie musi mnie faszerowac tabletkami

Zzagubiona
mopj m wlasnie to oglada:-)
Agnes no to dzialajcie...dzialajcie a jak tam weekend minal????????????
Marysia biedactwo ja nie mialam nigdy problemow z uchem ale wiem ze to cholernie szczypie

Ilonka ........smacznego :-)

No wlasnie :tak:wlasciwie to nie dieta a zdrowy sposob odzywiania, zadnych glodowek i wszystko ma to co potrzebne do zdrowego trybu zycia
A co do Disneya to wymiata ich bajki sa zawsze takie piekne i madre a nie tam jakies glupie chinskie produkcje

Hejka:-) Co za okropna pogoda za oknem, nic tylko zaszyć się w domu z herbatą i pod kocem.
bobo, mam nadzieję, że ten teścik pokazał, że jesteś w ciąży:-) Trzymam kciuki&&&&&&&& Natomiast ja na zdjęciu widzę dwie kreski, szkoda, że nie wiadomo po jakim czasie się pojawiły:-(
Co do filmów disneya, to ja ostatnio strasznie szybko się wzruszam, więc na królu lwie to jak nic pewnie bym się poryczała.
Mój kot właśnie rzucił się na rękaw mojej bluzy i z nią walczy:-D

reklama
Niby płodne, ale tempka cały czas na poziomie 36,3, więc sama nie wiem co o tym myśleć. Na razie żadnych objawów mojej płodności (za wyjątkiem dużych ochotek na przytulanka) nie widzę.

Do góry