reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Justynka i nie kusi cie do testowania??????
Ja to jestem w goracej wodzie kapana i jak bym mogla to juz bym robila:-D:-D:-D

Axarai no wiem, wiem niby cel uswieca srodki co nie??????? Ale by sie zdziwili jak bys tak reke wladowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Ilonka ten smak w buzi, to okropieństwo jakieś! Nie mogłam się niczego porzadnie napić, aż znalazłam wodę cytrynową z Żywca, i było trochę lepiej:-D Z Emilkiem ruchy poczułam już w 12 tygodni ciąży, może dlatego, że on duży był 4 kg jak się urodził, z Kacem ok 14-15 tydzień.
Zaserwowałam sobie dziś śledzie z cebulką, jabłuszkiem, śmietaną kremówką i ciepłymi ziemniaczkami, a teraz umre od obżarstwa! Na słone mnie ciągnie masakrycznie, w żadnej ciąży tak nie miałam, jak ja sobie już coś wmawiam, to ładna aparatka jestem:-D
Katy poczta, pocztą, a ja jeszcze do domu musiałam dojść, ale pierwsze co zrobiłam, zamiast ściągnąć buty, to ja portki w dół, co za stres:-D

Ostatnia edycja:
Justynka i nie kusi cie do testowania??????
Ja to jestem w goracej wodzie kapana i jak bym mogla to juz bym robila:-D:-D:-D

Axarai no wiem, wiem niby cel uswieca srodki co nie??????? Ale by sie zdziwili jak bys tak reke wladowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

kusić kusi tyle , że nie chcę się rozczarować po raz kolejny poza tym nie mam ani jednego testu :-) jakbym miała pewnie już byłby osikany :-D

Hello wieczorkiem,nadrobiłam to co naskrobałyście przez cały dzień:-)Jak mi się nie chce wstawać o 4, dzisiaj po pracy kimałam przez 1,5gdziny. Za niedługo pędzę na sexy dance. I znów pójdę spać przed 23:wściekła/y:
Karola, gratuluję!!! Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko łatwo się potoczyło i maleństw zdrowo rosło.
Widzę, że nie tylko ja "kocham" prasowanie. Niestety mój M tak łatwo nie daje się namówić na ta wątpliwą przyjemność.
Bobo, szkoda mi Ciebie:-( Byłoby super gdyby się udało, ale może podświadomie tak bardzo chcesz, żeby to była ciąża, że blokujesz sobie @ Znam to z autopsji, jeden okres spóźnił mi się 6 dni i łudziłam się nawet wtedy gdy już pojawiło się plamienie:wściekła/y: Mam wrażenie, że z czasem wcale nie jest łatwiej:-(

dziewczynki to nie jest tak ze ja chce dziecko na sile i ze tak jak piszesz dzoana blokuje sobie cos. ja poprostu chce wiedziec jasno co i jak. mam wesele niebawem mialam panienski zdrowa tez nie jestem wiec chce wiedziec bo jesli okaze sie ze to ciaza to musze dzialac. wiec wiem ze to malo prawdopodobne no ale mozliwe, mialam tego przyklas w ciazy z aniolkiem. teraz czekam i nic nie robie co ma byc to i tak bedzie, jak nadal bede sie zle czuc pojde na bete w srode zeby upewnic sie ze ciazy nie ma i jakos bede mogla dzialac bo poki co czekam na @ ale ona cos do mnie nie chce przyjsc a to 5 tydz od zabiegu jest wiec czekanie pozostalo tylko.

Bobo napewno wszystko bedzie dobrze :tak:, rozumien o co ci chodzi bo sama tez bym chciala wiedziec zwlaszcza ze wzgledu na wesele....moze zrob jeszcze bete pojutrze po 2 dniach jesli bedzie przyrost no to bedzie wszystko jasne....nie denerwuj sie kochana tylko pisz jak cie cos boli czy lezy na sercu okey????????
A jak tam po wieczorze panienskim????????
Ja niestety nie mialam......:zawstydzona/y:

Karla w koncu ogladnelam....piekny mieliscie ten dzien!!!!!!!!!!!! Sala rewelacja!!!!!!!!!!!!!! A wygladaliscie na takich szczesliwych ze az sie serce raduje !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
tu się wszystkie ukrywają i nikt nie dał znać że tu jesteście.
bobofrutek, a jaką sukienkę wybrałaś? i jaką pierwszą piosenkę??
karolina, cieszę się bardzo, napisałam ci na grupie. kochana, to dopiero początek świrowania!!! będziesz świrować całe 9miesięcy a potem jak maleństwo będzie to wcale się to nie zmieni:happy: ja każdego dnia się denerwuję czy wszystko jest ok. może byłabym spokojna jakbym mogła codziennie rano usg zrobić:-D

a ja nie czuję tego metalicznego smaku, ale za to mam dalej te zawroty przebrzydłe:crazy:

Bobo czasem trzeba czekać az 6 tyg na @ albo nawet i 8 jak nie ma to trzeba isc do lekarza,ale min 6 tyg trzeba czekać, bo nie kazda dostaje jak w zegarku po poronieni, czasem sie przestawia to wszystko !!!!!!!!! poza tym piszesz ze chcesz wiedzieć szybko ale troszkę zwlekałaś z testem czy nawet ze zrobieniem sobie bety, no ale to juz nie moja sprawa !!!!! Bete powtórzysz i bedzie jasno, ale jak nie ma ciąży ODCZEKAJ 2-3 PEŁNE cykle, aby płod miał odpowiedznie warunki do rozwoju, i aby Twój organizm doszedł do siebie i ficzycznie i psychicznie bo czasem lekarze nie na darmo każą czekać 6 miesiecy nim znów sie zacznie starać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co Twój lekarz mówi?????? ile dał Ci czasu aby sie znów starać ??????????? przeciez to trzeba tez konsultować z lekarzem swoim a nie patrzec na innych ze np jednej sie udało ale nie kazdej sie udaje od razu donosić po poronieniu !!!!!!!!!!!! wiem ze cięzko ,ze by sie chciało juz teraz ale pośpiech w tym wypadku to zły doradca !!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki aby wszystko było ok czy jest ciąża czy jej nie ma !!! choć ja sądze ze zaden test by Ci nie wyszedł mając taką bete ale wczoraj coś było wiec to chyba ta resztka po aniołku !!!!!!! wczoraj mogła być wyższa beta dziś juz taka , no ale dowiemy sie tego w srodę !!!

reklama
Do góry