reklama
witam dziewuszki:-):-)
cały dzień latałam za dwoma maluchami. Maja ma 4,5 i już ma soje humorki a Kubuś 1,5 i jest po prostu słodziak. Taki grzeczny, milusi i cały czas coś by jadł

karolina gratuluję, życzę spokojnej ciąży!!!!
Fajny ten terminarz ale tylko dla tych które mają regularne cykle bo jak ktoś ma długie i nie regularne to już chyba nie. No bo tam owulację podają na standardowy 28 dniowy cykl. Ale jak dla mnie super sprawa
dodaję sobie do ulubionych!!!
scotland możesz mi zmienić termin @ na 18.01 bo mi się trochę cykl wydłużył.
axarai super, że wredna @ nie przychodzi
i mam nadzieję że już przez najbliższe miesiące nie będziesz musiała się w miejscach publicznych dziwinie zachowywać ;-)
Fajna sprawa ten detektor
justynka trzymam kciukasy żeby @ nie przyszła
bobo ja w ogóle nie mam doświadczenia w tych sprawach po poronieniu. Ale trzymam kciuku żeby było ok.
Co do panieńskiego to ja miałam cały weekend. Wyjechałam z przyjaciółkami w Bieszczady… super było.
Jestem dziś w 4 dniu fl i mnie coś dziwnie podbrzusze pobolewa jak na @, świruję za bardzo czy jak??
cały dzień latałam za dwoma maluchami. Maja ma 4,5 i już ma soje humorki a Kubuś 1,5 i jest po prostu słodziak. Taki grzeczny, milusi i cały czas coś by jadł

karolina gratuluję, życzę spokojnej ciąży!!!!
Fajny ten terminarz ale tylko dla tych które mają regularne cykle bo jak ktoś ma długie i nie regularne to już chyba nie. No bo tam owulację podają na standardowy 28 dniowy cykl. Ale jak dla mnie super sprawa
scotland możesz mi zmienić termin @ na 18.01 bo mi się trochę cykl wydłużył.
axarai super, że wredna @ nie przychodzi
Fajna sprawa ten detektor

justynka trzymam kciukasy żeby @ nie przyszła
bobo ja w ogóle nie mam doświadczenia w tych sprawach po poronieniu. Ale trzymam kciuku żeby było ok.
Co do panieńskiego to ja miałam cały weekend. Wyjechałam z przyjaciółkami w Bieszczady… super było.
Jestem dziś w 4 dniu fl i mnie coś dziwnie podbrzusze pobolewa jak na @, świruję za bardzo czy jak??
-Lorelain-
Fanka BB :)
e tam wózek...ale jaki super komplecik dla chłopczyka zobaczyłam Bluzka z długim rękawem i spodnie ogrodniczki chłopięce, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com 

Minęło
Wam też będzie leciało, zobaczycie. Te podpisy są dobre, Maleństwo potrafi już pokazać fuck you 
Lorelain, nie celujesz już w dziewuszkę?
Dziś ubrałam stare dżinsy, ale chyba już ostatni raz, bo tak mi brzucha zgniotły że musiałam rozpiąć guziki...

Lorelain, nie celujesz już w dziewuszkę?
Dziś ubrałam stare dżinsy, ale chyba już ostatni raz, bo tak mi brzucha zgniotły że musiałam rozpiąć guziki...
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
nieeeeeeeeeeeee

.... ja chcę tylko małe pachnące mlekiem baby które będzie mnie miziać po plecach malutkimi paluszkami podczas karmienia cucusiem...no takie moje marzenie 

axarai
dziecioholiczka......
Katy ależ on ma wielki koła
Mój M się śmiej, że dla kobitki taki ważny jest wózek
a ja mu mówię, że jeszce lepiej by był jak by mogła zmienić, ze trzy razy jak dzidzia będzie jeździć

reklama
-Lorelain-
roszpunka - zobaczę co mi intuicja podpowie .... puki co myślę brać tak od 20 tc .... no ale najpierw to musze się postarać o jakies plemniki a mi tu mąz śpi na kanapie i chrapie jak niedźwiedź .... a ja oczywiście zapraszam do mnie na pysznosci ;-)
oki ja lecę do sypialni
... odezwę się jutro wieczorkiem ... mam nadzieję że będą same pozytywne wieści 

oki ja lecę do sypialni

Ostatnia edycja:
Podziel się: