reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam dziewuszki:-):-)
cały dzień latałam za dwoma maluchami. Maja ma 4,5 i już ma soje humorki a Kubuś 1,5 i jest po prostu słodziak. Taki grzeczny, milusi i cały czas coś by jadł:-D:-D
karolina gratuluję, życzę spokojnej ciąży!!!!

Fajny ten terminarz ale tylko dla tych które mają regularne cykle bo jak ktoś ma długie i nie regularne to już chyba nie. No bo tam owulację podają na standardowy 28 dniowy cykl. Ale jak dla mnie super sprawa:) dodaję sobie do ulubionych!!!

scotland możesz mi zmienić termin @ na 18.01 bo mi się trochę cykl wydłużył.

axarai super, że wredna @ nie przychodzi:) i mam nadzieję że już przez najbliższe miesiące nie będziesz musiała się w miejscach publicznych dziwinie zachowywać ;-)

Fajna sprawa ten detektor:tak:

justynka trzymam kciukasy żeby @ nie przyszła

bobo ja w ogóle nie mam doświadczenia w tych sprawach po poronieniu. Ale trzymam kciuku żeby było ok.

Co do panieńskiego to ja miałam cały weekend. Wyjechałam z przyjaciółkami w Bieszczady… super było.

Jestem dziś w 4 dniu fl i mnie coś dziwnie podbrzusze pobolewa jak na @, świruję za bardzo czy jak??

Minęło:tak: Wam też będzie leciało, zobaczycie. Te podpisy są dobre, Maleństwo potrafi już pokazać fuck you :-D
Lorelain, nie celujesz już w dziewuszkę?
Dziś ubrałam stare dżinsy, ale chyba już ostatni raz, bo tak mi brzucha zgniotły że musiałam rozpiąć guziki...

Ostatnia edycja:
nieeeeeeeeeeeee:no::no::no::no::no::no::no: .... ja chcę tylko małe pachnące mlekiem baby które będzie mnie miziać po plecach malutkimi paluszkami podczas karmienia cucusiem...no takie moje marzenie :sorry:

Katy ależ on ma wielki koła:szok: Mój M się śmiej, że dla kobitki taki ważny jest wózek:-D a ja mu mówię, że jeszce lepiej by był jak by mogła zmienić, ze trzy razy jak dzidzia będzie jeździć:tak:

lorelain już niedługo kochanie. w końcu musimy się spotkać na te pyszności które obiecałaś! A od kiedy tego dupka się bierze? od owu?

Ostatnia edycja:
Lorelain wiesz ty juz ubranka mozesz kupowac:tak: ja na razie pozostane na etapie wozkow lozeczek itp dziwne by bylo gdybym ogladala ubranka nawet nie bedac w ciazy :-D:-D:-D chociaz z drugiej strony pomazyc zawsze mozna:-D

reklama
roszpunka - zobaczę co mi intuicja podpowie .... puki co myślę brać tak od 20 tc .... no ale najpierw to musze się postarać o jakies plemniki a mi tu mąz śpi na kanapie i chrapie jak niedźwiedź .... a ja oczywiście zapraszam do mnie na pysznosci ;-):tak:

oki ja lecę do sypialni :cool2: ... odezwę się jutro wieczorkiem ... mam nadzieję że będą same pozytywne wieści :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry