reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

całą @ można podzielić jak dla mnie na trzy fazy:
1. nudnego dryfowania po wzburzonym morzu czerwonym do brzegu
2. przyjemnego serduszkowania
3. faza maniakalno objawowa w oczekiwaniu na możliwość testowania

axari- i nie zatestujesz wcześniej niż w piątek??? bo ja juz Ci depczę po pietach- czujesz mój oddech? justynka, karla i domiśka mi się wywinęły i ich nie dopadlam, ale z Tobą to juz mi łatwiej pojdzie ;)

i ja już obiecuję niczego nie czytać bo zaczynam fiksować, a synuś musi być zdrowy ;) do gina za dwa tygodnie i basta. żadnych bet, sret nie będę robić, chyba że lekarz zaleci ;)
spokoju mi trzeba, spokoju...

reklama
ilona 24 no własnie nie kumam o co w tym chodzi pleas o pomoc,pierwszy dzien @ miałam 6.01.2012 wiec sprawdz co tam namieszałam :((

axa coś czuje, że ten 13 piątek będzie dla Ciebie znowu szczęśliwy :-):-):-)
Malami jeśli chcesz, żeby w sygnaturce była widoczna miniaturka to wchodzisz na enpr w moje cykle i tam u gówy jest linka do miniaturki na forum, kopiujesz go i wklejasz w sygnaturce na forum :-)

małami- zrób tak jak mówi domiśka- musisz kliknąć w dniu 6.01 na @- najpierw jak się zalogujesz klikniesz sobie na ten właśnie dzień i otworzy ci się nowe okienko pod tytułem obserwacje :) i tam w prawym górnym rogu poniżej krzyżyka zamknięcia jest @ wlasnie i tam kliknij :) i w ten sposób zaczniesz nowy cykl.

a dlaczego pokazuje Ci sie link a nie obrazek- nie mam pojęcie słoneczko :(((

Karolina trochę musisz pobiegać:-D Aż faktycznie czułam Twój oddech na szyji:szok: Tak trzymać, nie kombinować, leżeć i marzyć, i oglądać sobie rzeczy dla Hubercika na allegro:-D
Sylwuś dziękuję Kochana, ja za Ciebie też trzymam kciuki, co by się w końcu okazało o co chodzi z tym Twoim cyklem!!!

axari- juz ja Cie dopadnę- zobaczysz...

a rzeczy dla Hubcika- jeszcze nie ten etap- jeszcze nie czuję tego, może po wizycie mnie szał bardziej ogarnie :)

polisia a kiedy Ty byłaś u gina, że on niczego jeszcze nie znalazł?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolinko idziesz na wizyte ok 6 tyg ????????????????? Bo tak najlepiej iść albo nawet i ok 6,5 tyg bo wcześniej nie zawsze widać a tylko byś sie niepotrzebnie denerwowała !!!!!!!!!!!!!
axarai ja chyba wyczuwam ta fasolkę u Ciebie na odległość :)

reklama
Do góry