reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Znalazlam...bo cos mi nie pokoleji pokazuje posty:szok:.
Zzagubiona miod.... malina.....lezka sie cisznie na oczeta:tak:....pieknie uslyszec bicie serca dziecka mimo ze to nie moje ;-)

reklama
Ilonka co Ty ksiądz nie zając nie ucieknie, po kasiorkę zawsze przyjdą:-D
Zagubiona ja tu widzę, ze Ty to bardzo synka byś chciała, no to dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kobitki
porodówka się zaczyna:-D

wydaje mi sie ze juz przeszedł bo poszłam do sąsiadki to mi nie otworzyła wiec skoro mi nie otworzyła to pewnie juz ksiądz przeszedł !!!!!! no kurcze no !!!!!!!!!! no ale dlaczego do mnie nie przyszedł ?? karteczek nigdy nie wieszałałam i zawsze przyłaził a teraz ???????? a no trudno sie mówi, dziecko położę spać i sama sie położę niedługo !!!!!!!!!!!!
Roszpunka no ale dlaczego nie mozesz isc na L4????????????? przeciez Tobie sie należy do samego początku ciąży do porodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym na nic nie patrzyła tylko poszła jak sie źle czujesz, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axarai czy TY wiesz coś czego my nie wiemy ????????? no bo skoro puszczasz fluidki to .......:)

Ostatnia edycja:
Zagubiona - sorki, ale to na pewno nie jest tętno dziecka, bo ono powinno być ze dwa razy szybsze. Jak mi położna tym detektorem sprawdza to moje jest mniej wicej takie, a dziecka tętno ma szybkość "galopu konia". Spokojnie sie połóż i poszukaj, to nie jest proste, bo dziecko często ucieka. Powinno być od 140 -166 uderzeń/ min.
Ale słychać bardzo dobrze.

Do mnie przylezie w niedzielę. Już chyba 3lata nie przyjmowaliśmy kolędy,więc wypadałoby w końcu go wpuścić.
Ilonka, skomplikowana sytuacja. Napiszę ci na prv.
Właśnie czytam o klinice w której chciałabym rodzić.:happy2:

Wlasnie gdzies doczytalam odnosnie temperatury ze u zdrowej kobiety na wykresie tempka skoczy do poziomu 37 stopni ale u kobiet po poronieniach juz nie musi

Roszpunka - a gdzie byś chciała rodzić? .... ja to najbliżej miejsca zamieszkania bo bym się bała że nie dojadę :-D

Katy - ale to zależy gdzie się mierzy temperaturę :confused:

dziewuszki macie racje hehe zly plik wrzucilam to serce mojego starego nopiero teraz sprawdzilam bo on mi program robil heh zaraz wrzuce jeszcze raz ;p;p soryyyyy

reklama
Do góry