reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no ja chyba niedługo kupię sobie bo jest mi bardzo źle, jak wychodze to az mi słabo jak mam założyc jeansy bo mnie strasznie cisną a ja mam tylko biodrówki wiec mnie w dole brzucha za bardzo gniotą !!!!!!!!!! no wiem ze szybko ale po co mam sie meczyć w sumie, hmmm. mąz wróci to sie ładnie uśmiechnę do niego :D
Roszunka ja mam przychodnię Eskulap ale u mnie przez K pisane :p hehe a rodzić to bede rodzić tak gdzie z małym bo sie warunki bardzo poprawiły, sale 2 osobowe z łązienką itd :) wiec nie jak kiedys sale po 6 osób i krzyk 6 dzieciaków po nocy !!!!!!!:baffled: a jak ja lezałam to byłam tylk z Jasiem bo Pani obok była sama dziecko lezało jej w inkubatorze wiec miałam spokój :zawstydzona/y:

ha a jak juz tak o porodowkach mowimy to ja bede w pojedynczej sali ;p booo hihi przeniesli porodowke w szpitalu ktorym rodzilam tz cc mialam do nowego budynku i sa sale jednoosobowe z wlasna lazienka :-):-):-):-)

Roszpunka - a to daleko .... to ja jednak wybieram szpital do którego mogłabym iść w kapciach :-) ... drugi mam na samym końcu miasta...ma świetną opinie, ale już troche za daleko ode mnie i kapa jeśli chodzi o jakieś odwiedziny i zwłaszcza obiadek mamusi który bym chciała żeby mi przynosiła. Zewnątrz oponowe to już chyba wszędzie dają...no przynajmniej powinni :tak:

Ostatnia edycja:
No to super, że takie warunki masz Ilonka.
w tej klinice też są sale 2-os z łazienką. personel podobno super. mają kontrakt z nfz. no i znieczulenie. u mnie w mieście w szpitalu w ogóle nie ma opcji żeby dostać znieczulenie. no i masówka. porażka jakaś totalna:crazy:
nie mówię, że to za wcześnie żeby się męczyć w starych gaciach. mnie też dżinsy cisną,więc tylko w leginsach chodzę albo w sukienkach i rajstopach. ale ze spodniami ciążowymi jeszcze się wstrzymam. poza tym koleżanka zaoferowała mi kilka par swoich starych:happy2:

Zagubiona kurde jakie wygody.
Ja po urodzeniu Kacpra leżałam sama (jakoś wyjątkowo) w dodatku był zakaz odwiedzin bo panowała grypa,ja po cc więc miałam "wesoło"...Prawie wcale pomocy.
Po urodzeniu Karolka leżałam w sali z dwiema matkami i jednym dzieckiem bo moje i drugiej dziewczyny były w inkubatorach.W niedzielę tamte wyszły a moje dziecko zmarło więc byłam już sama całe szczęście.

lorelain chyba nie :( ostatnio bylo glosno o tym u mnie w zach-pom jest aktualnie za malo anestezjologow przez co znieczulen nie ma

gosia nie ma nic gorszego niz lezec na sali z kobietami ktore maja swoje malenstwa przy sobie a tobie ryczec sie chce ehh ja z aniolkiem bylam w dwu osobowej i byla tez babka po cc to mialam ochote (sory za wyrazenie) su*ke zabic bo dziecko przez nia w spiaczke zaczelo wpadac bo nie karmila go wcale przez ponad 12h bo ja bolalo bo jej sie spac chce bo dziecko nie placze tylko spi tak sie tlumaczyla a ja widzac to wszystko bym oddala by moc miec moje przy sobie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain, u mnie nie ma znieczulenia w ofercie szpitala. A z tej kliniki wypisują po 2 dobach jak wszystko jest dobrze. Poza tym ja dziękuję mieć teściową na karku:/ Pamiętam jak dodawała na naszą klasę zdjęcia pierwszego wnuka i mojej szwagierki ze szpitala, w piżamie z sinozieloną twarzą i rozczochranymi włosami:crazy: Trochę intymności i szacunku by się przydało:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry