reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
lorelain i ilonka myślicie że wykres ok??

dzięki!!!!

mam nadzieję że nie ze świruję przez te kilka dni...a dziś byłam też u fryzjera co prawda tylko grzywkę podciąć bo zdjęcie do dowodu dziś robiłam i chciałam ładnie wyglądać;-) ale przez te 15 minut tak się odprężyłam że szok!!! Nikogo o 11 rano tam nie było i muzyka super leciała (mi. gotye:-)). Po prostu super relaks. Ja uwielbiam do fryzjera chodzić. Zawsze mam odlot na siedzącą:rofl2:

dobra muszę zmykać

papa

katy proszę cie nie zamartwiaj się, na pewno się uda!!!!!!
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nas!!!!

Ostatnia edycja:
Katy czy Ty byłaś porządnie przebadana?
Ja w ciązy z Kacperkiem byłam u hematologa mimo że ginekolog kazał mi brać clexan. Ta baba jedna nie widziała potrzeby.Wysłąłą mnie do Instytutu Hematologii.Na miejsce musiałam czekać. Lekarz się wkurzył i wysłał mnie na konsultację do prof.Czajkowskiego w Warszawie.Ten za głowę się złapał i powiedział że powinnam już przed ciążą brać clexan.Zwiększył mi dawkę.

Katy czy Ty byłaś porządnie przebadana?
Ja w ciązy z Kacperkiem byłam u hematologa mimo że ginekolog kazał mi brać clexan. Ta baba jedna nie widziała potrzeby.Wysłąłą mnie do Instytutu Hematologii.Na miejsce musiałam czekać. Lekarz się wkurzył i wysłał mnie na konsultację do prof.Czajkowskiego w Warszawie.Ten za głowę się złapał i powiedział że powinnam już przed ciążą brać clexan.Zwiększył mi dawkę.

A na co ten Clexan????

gosia moj gin tez wpominal ze dorze brac tego typu leki tylko ze bardziej rozwawialismy ze po poronieniach powinno sie je brac wtedy wieksze szanse na utrzymanie sa

Katy zmiejsza krzepliwosc krwi, w ciazy powoduje to ze malenstwo dostaje wiecej krwi i jest bardziej dotlenione tak mi gin tlumaczyl

czekam,czekam.Podobnie jest z acardem.Bierze się z clexanem.Acard biorę ale zastanawiam się nad zastrzykami-clexanem.Mój lekarz jest 5okm ode mnie a z dojazdem kłopot bo mały...bo pojechałabym i pogadała jeszcze.

reklama
Do góry