reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg kochanie napewno pomysłka, musimy byc dobrej mysli bo kurcze Bóg nie moze byc az tak niespawiedliwy. Musisz wspierac meża i musicie oboje wierzyc ze wszystko bedzie dobrze kochana.... no musi byc do cholery....ja piernicze jaki ten swiat jest niesprawiedliwy:(

reklama
Gosiu wiesz chyba nie bylismy gotowi na drugie dziecko po smierci Natalki nawet o tym nie rozmawialismy.......ciezko przychodzi wspominanie takich ciezkich chwil mojemu m. Dopiero po kilku latach zaczelismy sie zastanawiac czy nie zaczac staran o kolejna dzidzie......nie bylismy pogodzeni z tym co sie stalo...plyte z jej imieniem i nazwiskiem zrobilismy dopiero kilka miesiecy temu......musialam w koncu pozwolic jej odejsc i zaczac nowy etap w naszym zyciu

Joweg i tak to jest niesprawiedliwie w tym cholernym zyciu

moj maz nie specjanie sie tym przejol by mysli ze to pomylka, pol roku temu powuiedzieli ze taz am przerzut okazalo sie ze to maly miesien moj maz ma zeby proteza mogla funkcjonowac ale stracha mielismy pare dni , maz ogladnol te badania i sadzi ze wszystko ok a to co oni widza to ze to blizna tylko ale kurcze dlaczego tak pisza i strasza ludzi :( ze wszystkim pod gorke :( i zas czekanie do poniedzialku nie nawidze tego ,a jezeli znowu to jakas pomylka to idziemy znwou do sadu mam dosc miec stres caly czas bo jakis Pan sie niezna na swojej robocie !!!!:(

Dziewczyny u mnie też migreny...
Karla a mierzyłaś wtedy ciśnienie? Skronie raczej wskazują na niskie ciśnienie...
Joweg przejdą jesli głowa boli na tle hormonalnym.Jeśli nie to będą i po menopauzie.

Katy rozumiem...moja Kochana.

Joweg musi być dobrze.

Ostatnia edycja:
KatyB- wybacz ze pytam ale co sie stalo ze stracilas swoje malenstwo ?:-:)-:)-( zycie jest dla nas okrutne :( a ja i maz mamy obydwoje pecha wiec zawsze zbieramy podwojnie :(

gosiulek73- jakies tabeltki bierzesz jak se z tym radzisz ? ja to czasami chce skakac z okna taka depresje dostaje przy tym :(

DOBRY WIECZOR DZIEWCZETA

KATY wiesz co ja sobie tak o tobie mysle a w sumie o twojej fazie lutealnej ze jest za krotka i przelecialam mnostwo artykolow nawet dziewczyny na bb pisza i sa zachwycone braniem zwyklej wit b 6 wydluza faze lutealna obniza prolaktyne ogolnie pomaga podobno bardzo szybko zajsc w ciaze tyle ze podobno najlepszy jest jakis kompleks wit b 6 moze sprobowalabys gdyby w tym cyklu sie nie udalo ale ja oczywiscie zycze ci zeby sie jdnak udalo i trzymam kciuki kochana:-)

JOWEG tak mi przykro sloneczko ze tyle z mezem musicie przejsc ale wierze ze wszystko bedzie dobrze :tak:

KARLA ja w ostatnia niedziele chyba poraz pierwszy dostalam migrene myslalam ze umre glowa mnie strasznie bolala przy tym zawroty nudnosci normalnie masakra ale ja to juz chyba ze starosci :sorry:

Zapomnialam dodac ze w ten piekny piatek 13 moj maz zostal wlasnie zwolniony z pracy :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Joweg mi kompletnei nic nie pomagało. Gdzieś Dziewczyny mi polecały cinie ale trzeba wyczuć że migrena nadchodzi i wtedy brać.
Ja ostatnio się zmądrzyłam i biorę dwa apapy jak tylko wyczuję że zaczyna boleć i kawa bo mam niskie ciśnienie.Czasami przejdzie od razu a czasami trzyma przez cały dzień.
Brałam ketonal ale nie zawsze pomagał...nawet bardzo rzadko a w czasie staranek nie chcę brać niczego poza apapem dozwolonym bo nawet ibuprom przeszkadza w zajściu.
Tak,ból okropny fuj

losiczka72- dla mnie tez nie zaciekawy ten piatek 13 :( katastrofa wrecz :( tylko sie gleboko modle i nic wiecej ze to pomylka ze to pomylka ide tulic mogo ukochanego bo nikt nie wie ile nam jeszzce czasu razem zostalo :(:(:(

reklama
Do góry