gosiulek73
mama K&K&A
Joweg ja też tak mówiłam bo mi nie pomagały dopóki nie spróbowałam jeszcze raz. Na samiusieńkim początku dwa i już...ale ja nie mogę brać typowych na migrenę.Mam duże skutki uboczne.Wiem że pomagaja też leki na padaczkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie nie mierzylam jak teraz bedzie mnie bolec to zmierzeDziewczyny u mnie też migreny...
Karla a mierzyłaś wtedy ciśnienie? Skronie raczej wskazują na niskie ciśnienie...
Joweg przejdą jesli głowa boli na tle hormonalnym.Jeśli nie to będą i po menopauzie.
Katy rozumiem...moja Kochana.
Joweg musi być dobrze.
kurcze co to sie stalło ze go wyrzucili? tak nagle??DOBRY WIECZOR DZIEWCZETA
KATY wiesz co ja sobie tak o tobie mysle a w sumie o twojej fazie lutealnej ze jest za krotka i przelecialam mnostwo artykolow nawet dziewczyny na bb pisza i sa zachwycone braniem zwyklej wit b 6 wydluza faze lutealna obniza prolaktyne ogolnie pomaga podobno bardzo szybko zajsc w ciaze tyle ze podobno najlepszy jest jakis kompleks wit b 6 moze sprobowalabys gdyby w tym cyklu sie nie udalo ale ja oczywiscie zycze ci zeby sie jdnak udalo i trzymam kciuki kochana:-)
JOWEG tak mi przykro sloneczko ze tyle z mezem musicie przejsc ale wierze ze wszystko bedzie dobrze
KARLA ja w ostatnia niedziele chyba poraz pierwszy dostalam migrene myslalam ze umre glowa mnie strasznie bolala przy tym zawroty nudnosci normalnie masakra ale ja to juz chyba ze starosci
Zapomnialam dodac ze w ten piekny piatek 13 moj maz zostal wlasnie zwolniony z pracy :--
-(
nawet tak nie mów, całe zycie przed wami jeszcze gromadke dzieci bedziecie bawic.. nie nastawiaj sie negatywnie... wiem ze łatwo mi mówic.. ale prosze nie załamujcie sie...normalnie az sie popłakałamlosiczka72- dla mnie tez nie zaciekawy ten piatek 13katastrofa wrecz
tylko sie gleboko modle i nic wiecej ze to pomylka ze to pomylka ide tulic mogo ukochanego bo nikt nie wie ile nam jeszzce czasu razem zostalo
![]()
kurcze tak mi przykro z powodu natalki...Joweg tak naprawde to lekarze nie wiedza albo nie chcieli powiedziec co sie stalo....w 21 tc bedac w wc poczulam ze cos mi podeszlo do krocza dotknelam sie tam o mialam wracenie ze cala macica ma ochote wypasc, pojechalam na pogotowie zbadali mnie dostalam kroplowke podniesli mi lozko nogami do gory i nie kazali sie ruszac a ja czulam sie jakbym byla sama w kosmosie.........i nikt poza mna.....
Po kilku godzinach odeszly mi wody i od razu na porodowke ....wiedzieli ze mojej coreczki nie uratuja.....i urodzila sie Natalka i w momencie wyjscia z macicy umarla....a ja razem z nia.........Boze nie wiedzialam ze to takie zywe we mnie jest wszystko...
Losiczko kochanie pytalam o to gina i mowil ze jest w normie....ale chetnie podejme kazda pomoc...dziekuje ci slonce ze masz czas i ochote szukac czegos zeby mi pomoc
Dzieki dziewczyny sorki ze taka atmosfere wprowadzam ale nie moge przestac...rycze dzisiaj jak bobr
kochanie placz, mi płacz zawsze pomaga... jak pomysle ze umarła mi mama... mam takie dni kiedy strasznie mi jej brakuje.... teraz jest ciezej, od 2 lat tata ma zone...i tak jakby dał mi do zrozumienia ze on ma własne zycie ja własne z mezem... pekło mi wtedy serce.... zawsze miałam tylko jego...Dzieki dziewczyny sorki ze taka atmosfere wprowadzam ale nie moge przestac...rycze dzisiaj jak bobr
kochanie placz, mi płacz zawsze pomaga... jak pomysle ze umarła mi mama... mam takie dni kiedy strasznie mi jej brakuje.... teraz jest ciezej, od 2 lat tata ma zone...i tak jakby dał mi do zrozumienia ze on ma własne zycie ja własne z mezem... pekło mi wtedy serce.... zawsze miałam tylko jego...
ale mam wspanialego meza... który jest najkochanszy na swiecie... umarłabym bez niego...
w takich wlasnie chwilach placze, nie zmienie tego co jest ale moge sobie poplakac... wiec kochana placz duzo, placz do woli... placz tyle az lez starczy..i pamietaj ze masz nas
![]()