reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana bardzo dziękuję , musze wypróbować w takim bądz razie bo ja mam tak samo, ledwo urosną a juz ich nie mam :(

Gosiulek o prosze jak dobrze wiedziec :) sama nie wiem w czym robię błąd dlatego myslałam nad kursem aby nauczyć sie porządnie robić, bo sobie to tak mogę robić :-p

reklama

zajebiste!

gosiulek - dużo zdrówka dla Kacperka :tak:

Ilonka - nie znam się na paznokciach :sorry:

a ja dzisiaj miałam akcje hehe... wykorzystałam fakt że byłam w skleie dzieciecym oglądać foteliki i kupiłam małe skarpeteczki (takie ala buciki) i mała torebeczke (akurat różowe wstawki bo innej nie było...kto wie może to takie zrządzenie losu) ....a mąż mnie prawie przyłapał :-p
Jeśli się w tym cyklu nie przydadzą to może w następnym, ale będa już czekać na II kreseczki :-)

mnie dziwnie lekko pobolewa brzuch jak na @

dziwewcayny poradzcie mi jestem z mezme 3.5roku po slubbie no i czesciej sie klocimy niz normalnie rozmawiamy i maz teraz kazal mi zostawic jego laptopa bo to nie moj a jak pojde do pracy i zarobie to bede miala ogolnie mowi ze jestem nie dojrzala ze nic sama nie umiem zalatwic a ja nie chce bo jak bedzie zle to bedzie a mnie wrzeszczal... teraz zlapalam go za buzie bo hnawet nie umie sie do mnie odwrocic jak rozmawiamy i prawie mnie uderzyl i powiedzial ze jak jeszzeraz go tam dotkne to mnie tak walnie ze tydzien nie bede sie do niego odzywac bo go zab boli a ja zapomnialam ;/

Sylwia - a jaki on był przed ślubem ? .... ja nie wiem co ci powiedzieć bo ja bym się po prostu nigdy z takim czlowiek nei związała, a wy macie razem dziecko i musicie się jakos dogadac.

WITAJCIE

sylwia
coz ci moge poradzic ???? Ja do dzisiaj po prawie 22 l malzenstwa kloce sie z mezem tyle ze jak bylam mloda to darlam koty o wszystko :-( z wiekiem bardziej rozumiem co jest wazne w zwiazku i juz nie warto sie klocic . MAZ ma naprawde trudny charakter taki rasowy egoista ale wiem ze skoczyl by za mna w ogien no i nie podniosl by na mnie reki bo dla mnie oznaczalo by to koniec naszego malzenstwa :-( a jak meza zab boli to czuje sie bardzo zle bo wiemy ze faceci maja niski prog bolu zreszta bolacy zab to dla mnie masakra.Przeczekaj do wieczorka potem przytul mocno powiedz ze kochasz i wszystko bedzie dobrze:-)

lorelain mnie dzisiaj tez brzuch boli @ wo ale to nic pewnie nie znaczy :-( a ja dopuki nie zobacze 2 kreseczek to nie odwaze sie kupic czegos dla malenstwa a nie mam juz kompletnie nic

axarai zaciazyla i zniknela :-:)-(

Ostatnia edycja:
dziwewcayny poradzcie mi jestem z mezme 3.5roku po slubbie no i czesciej sie klocimy niz normalnie rozmawiamy i maz teraz kazal mi zostawic jego laptopa bo to nie moj a jak pojde do pracy i zarobie to bede miala ogolnie mowi ze jestem nie dojrzala ze nic sama nie umiem zalatwic a ja nie chce bo jak bedzie zle to bedzie a mnie wrzeszczal... teraz zlapalam go za buzie bo hnawet nie umie sie do mnie odwrocic jak rozmawiamy i prawie mnie uderzyl i powiedzial ze jak jeszzeraz go tam dotkne to mnie tak walnie ze tydzien nie bede sie do niego odzywac bo go zab boli a ja zapomnialam ;/

To, że się kłócicie to jeszcze nie taki wielki problem, generalnie większość zdrowych par się kłóci. Ja ze swoim jesteśmy razem 8 lat (2,5 roku po ślubie) czasem jest słodko-pierdząco , ale jak już się kłócimy to kończy się cichymi dniami (najczęściej ja krzyczę, a on się wycofuje i zamyka). Bardziej mnie martwi, że on prawie Ciebie uderzył. Moim zdaniem ból zęba nie usprawiedliwia przemocy. Ja uważam, że facet może mnie tylko raz uderzyć i to dla mnie koniec związku. Na szczęście M jest spokojny i myślę, że nigdy by na mnie nie podniósł ręki. Może pogadajcie na spokojnie, poza tym co to za gadanie moje, Twoje, to nie jest zdrowe dla związku. A to, że nie pracujesz to nic nie znaczy, pewnie dużo za to robisz w domu, a to też praca. W niektórych krajach gospodyni domowa dostaje od państwa normalną pensję.
Sylwia, nie wiem jak jest między Tobą a Twoim mężem i nie chce być wyrocznią, ale podstawą związku nie powinno być wywyższanie się i poniżanie drugiej osoby. To nie tak powinno się okazywać miłość:wściekła/y:

ogolnie ja sprzatam w domu swoj pokoj zadko bo on spi do wiezczora i jak tam sprzatac mala sie opiekuje i gdzie kolwiek jade musze z nia na zakupy cos zalatwic jego babcie wozic po sklepach i lekarzach wszedzie z mala

Sylwuś mam nadzieje że on nie jest taki cały czas ;/ ja się od takiego już uwolniłam :(
Myszko przytulam mocno :*
Miałam dokładnie tak samo aż mi się nie dobrze robi jak o nim myślę :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki

poczytalam i w koncu moge cos skrobnac...
Joweg czekacie na razie na diagnoze wiec jeszcze sie slonko nie zamartwiaj....a powiedz mi czy on pali????

Ania kurcze to co przeszlas to normalnie scenariusz jakiegos kryminalu....masakra....i kto powie ze kobiety nie sa dzielne....a zycie czasami jest bardzo niesprawiedliwe. Ale jedno jest na plus bo chyba dzieciom oprocz oczywiscie ciebie nic nie brakuje prawda????

Sylwus mnie by to bardzo zmartwilo szczerze mowiac.......ja sie tez kloce z m i nie raz byla sytuacja podbramkowa(czasami swiadomie go doprowadzalam do szalu) to lekko mnie pchnal tak zebym sie odsunela bo sters osiagnal apogeum ale nigdy mnie nie uderzyl i wie ze to byl by pierwszy i ostatni raz.......pogadaj z nim tylko moze nie dzis o tym co cie martwi i czy mysli zeby cie uderzyl.....jesli sie przyzna ze ma taka ochote to wtedy musisz sie zastanowic......ale jesli okaze skruche to jeszcze da sie cos z tym zrobic......ale to tylko moje zdanie a ty kieruj sie sercem....czasami faceta trzeba olac na jakis czas jak taki wybuchowy niech ochlonie i wtedy dopiero mozna gadac z nim

Jane sloneczko troche lepiej ale i tak to nie jest moja szczytowa forma......

Ilonka widze ze tu kurcze jest wysyp manikiurzystek
Ty, Karla i Gosiulek....fajnie szkoda ze przez internet nie mozecie swiadczyc uslug
Ja ostatnio w Pl bylam na Japonskim manukire i powiem wam ze jest zajebisty......bardzo wzmacnia pazurki
Lorelain moze to zrzadzenie losu....ze tam kupilas a za kilkanascie dni ujrzysz II

Ide sobie kawke zrobic i wracam

Do góry