reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem , od rana mam migrene mam dosc juz ::(

agnes2704- sama nie wiem co mam ze soba zrobic :( teraz juz nie wiem czy wogole kiedys bedziemy miec dzieci jak tak dlaje pojdzie :(
kochanie moje malutkie zobaczysz bedzie dobrze,napewno.... Przeciez bóg musi istniec i widziec co sie dzieje....:( ehhh

kochanie popatrz ile razem już przeszliście musisz wierzyć że będzie dobrze !!!! wiara jest najważniejsza wiesz dobrze o tym
wiem że życie jest niesprawiedliwe :( wiem kochana powiedz jak cie mogę pocieszyć ?

zacznę może tak (to raczej nie pocieszenie)ale chcę ci o tym powiedzieć mój tato zmarł jak miałam 15 lat chorował na raka tchawicy pół roku spędził w szpitalu a ja razem z nim zawaliłam szkołę 8 klase i z marzeń o byciu położną zostały nici.Po tym czasie zmarł a ja zostałam sama ( mama nigdy nie miała dla mnie czasu) znalazła sobie po 2 tygodniach faceta a mną jak zwykle zajmowała się babcia.Pieniędzy na życie nie było matka zabierała nawet moją rentę po tacie i pakowała ją w swojego pana więc trzeba było iść do szkoły i do pracy ale nic tak nie bolało jak strata ukochanego człowieka :( znalazłam sobie faceta ( bo brakowało taty) po jakimś czasie moja pierwsza miłość okazała się damskim bokserem ;/ wytrzymałam 3 lata z nim myśląc że się zmieni ale nie więc odeszłam i chcąc mu zrobić na złość szybko poznałam następnego idiotę po 6 miesiącach ślub potem dzieci (których ja chciałam on za każdym razem kazał usuwać)
ale się nie dałam urodziłam dwujkę prześlicznych bobasów syn Dominik i córcia Liwia nasze życie nigdy nie było takie jak powinno kłótnie bójki wyzwiska bił mnie ile wlazło i za co popadło.

po 8 latach małżeństwa dowiedziałam się że pracuje dla jakiejś mafii :( narkotyki kradzione samochody itd. milczałam i płakałam dla dzieci żeby miały ojca :( zgłosiłam sprawe na policje wtedy się zaczęło ciągłe mówienie mi ze mnie wykończy że wywiezie i zakopie w lesie .... nie spałam po nocach bo się bałam ale to jeszcze nie najgorsze to dopiero miało nastąpić i nastąpiło po 10 latach razem wyrzucił mnie z domu,zabrał dzieci i nastawił całą rodzinkę przeciwko mnie :( nikt nie chce mnie znać nawet moje dzieci ;( ........resztę dopisze później bo juz nie widze klawiatury
kochana, boze ile ty musiałas przejsc... tule cie mocno do serduszka... jestes silna kobieta bóg napewno wynagrodzi ci twoje cierpienia.. ja miałam 4 lata jak zmarła mi mama, jak miałam 7 moj tata wział slub a teraz 2 lata temu znów wziol slub z inna kobieta.... ehhh zycie czasem jest do dupy:/

ja dzisiaj klientce zrobilam pazurki, wrocilam, posprzatałam chwila odpoczynku i trzeba zrobic obiadosa... potem przyjezdza 2 zona mojego taty z moim bratem do nas w odwiedziny a na 18 do znajomego na 30 urodziny:)

reklama
chciałam dziś przykozaczyc i dobry obiad zrobić i nie wyszło :-( Chciałam klopsiki ze spaghetti zrobić i średnio to wyszło, no ale się zje, co robić... A na zdjęciu tak ładnie wyglądało :-( wrrr ależ ja jestem lewa do tego:-( a tak lubię gotować... Szkoda tylko,że mi nie wychodzi :-(

hej dziewczyny!

kończę pracę i zmykam do domku. dzisiaj obiadek u mamusi. gołąbki. mniam, mniam....

wpadam do was w poniedziałek. życzę miłego weekendu. koniec ze smutnymi myślami. głowa do góry. korzystajcie ze swoich mężów, bawcie się dobrze i z uśmiechem do przodu. buziole

kurde kobitki, chyba trochę zaczynam świrować i z góry za to przepraszam...Muszę coś ustalić z tym cast. Brać czy nie. trochę się naczytałam i przyznam, że wystraszyłam , bo dziewczyny piszą, że cykl im się wydłużył do 30 kilku dni, że źle się czuły itd. Nie chcę sobie zrobić więcej szkody niż pożytku. Tylko czy zioła aż tak mogą namieszać? Ja mam dość krótkie cykle po odstawieniu tabletek 26 dni. W tamtym pojawiło się takie 2 dniowe plamienie w trakcie cyklu a potem przed @, no i bolesność piersi. Z tego co piszą na ulotce, to raczej powinno pomóc a nie zaszkodzić. Wiecie czego się obawiam, żeby jeśli się stworzy zarodek mógł się zagnieździć. Teraz mam to badanie usg owulacji.
A może powinnam odpuścić i zdać się na naturę?
To moja cholerna niecierpliwość grrr

Gosiulek przeważnie taki odrywający ale czasem suchy, przeważnie kaszle jak sie zmęczy albo na dworze !!!!!!
Karla jakie robisz pazurki ????????????????
agnes miłego weekendu :)))))))))

reklama
Gosiulek przeważnie taki odrywający ale czasem suchy, przeważnie kaszle jak sie zmęczy albo na dworze !!!!!!
Karla jakie robisz pazurki ????????????????
agnes miłego weekendu :)))))))))
Ja robie zel na naturalna płytke i żel na tipsie... a dzisiaj pani chciała czerwony żel:)

Ania hahahahahahahahah ale zwała:)

Do góry