reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniu cięzko aż mi sie o tym myśli, a TY musisz z tym zyć, żyć bez dzieci :( ale mam nadzieje ze mają zapewnione wszystko na co zasługują,ze jest im dobrze, naprawde zebyś nawet nie miała praw do spotykania sie z nimi to jakiś koszmar po prostu !!!! No i gdzie tu jest ta sprawiedliwość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az sie płakać chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

joweg Ciebie tez los nie rozpieszcza , dlaczego to wszystko spotyka porządnych ludzi !!!!!!!!! trzymajcie sie !!!!!!!!!!!:-(

reklama
Witajcie
Ania nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz/czułaś....Straszne Mocno przytulam.

A moje dziecko wstało dzisija z jakimś kaszlem...mokrym. Ciul wi co to. Ja już mam dość.

gosia mam nadzieję ze u małego nic więcej się nie rozwinie poza kaszlem. teraz taka pogoda bardziej jesienna niż zimowa i tych infekcji dużo. mogło by przymrozić na kilka dni co by te paskudztwa zginęły.

Gosiulek mój Jaś od listopada kaszle, tzn teraz juz mnie bo kupiłam inhalator i inhaluje Go solą fizjilogiczną i poprawa jest, bo te syropki co kazały brać lekarze to nie pomogły az sie w kurzyłam i sama wzięłam sprawę w swoję rece !!!!!!!!! no i dużo zawilżam powietrze w domu, bo wiadomo okres grzewczy wiec suche powietrze ciągle !! a od tego kaszel i katar tez jest !!!
zdrówka dla małego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W ciągu dnia nie kaszlał tylko po przebudzeniu w łóżku jeszcze i raz przy sniadaniu...
Ilonka ale Jaś ma mokry kaszel czy suchy? Ja nawilżam dom choć ostatnio się zaniedbałam i włączam nawilżacza.

reklama
Hej Dziewczynki:-) W końcu dotarłam do końca:-) Ale jak Was czytałam wczoraj, to stwierdziłam, że wszystkie problemy, które miałam w życiu to nie są żadne problemy. Uświadomiłam sobie, że mam dużo szczęścia, dwoje Rodziców, których kocham i którzy mnie wspierają (dla mnie ich śmierć to abstrakcja i nie przyjmuję do swojej świadomości myśli, że kiedyś mogłoby ich zabraknąć. Zawsze mówię mojemu M, że właśnie taki dom chce stworzyć naszym dzieciom, żeby wiedziały, że je kochamy, wspieramy i że zawsze mogą na nas liczyć), męża, który mnie wkurza często, ale z którym jest mi dobrze, nawet Teściowa jest ok (nie okazuje uczuć, ale wiele razy mi pomogła i ma dobre serce, taka spokojna, na siłę nie wpycha swoich rad). Co do teścia to osobna historia, jestem już ponad 2 lata po ślubie, a słowo tata w stosunku do niego nie potrafi mi przejść przez gardło.
Czytałam Wasze posty i płakałam i pomyślałam jakimi silnymi kobietami jesteście. Wielki szacun dla Was
"Nasza droga nie jest wyściełana miękką trawą,
jest górską ścieżką pokrytą kamieniami.
Lecz idzie w górę, naprzód, w stronę słońca."

(Ruth Westheimer)

Do góry