Czesc dziewczynki
poczytalam i w koncu moge cos skrobnac...
Joweg czekacie na razie na diagnoze wiec jeszcze sie slonko nie zamartwiaj....a powiedz mi czy on pali????
Ania kurcze to co przeszlas to normalnie scenariusz jakiegos kryminalu....masakra....i kto powie ze kobiety nie sa dzielne....a zycie czasami jest bardzo niesprawiedliwe. Ale jedno jest na plus bo chyba dzieciom oprocz oczywiscie ciebie nic nie brakuje prawda????
Sylwus mnie by to bardzo zmartwilo szczerze mowiac.......ja sie tez kloce z m i nie raz byla sytuacja podbramkowa(czasami swiadomie go doprowadzalam do szalu) to lekko mnie pchnal tak zebym sie odsunela bo sters osiagnal apogeum ale nigdy mnie nie uderzyl i wie ze to byl by pierwszy i ostatni raz.......pogadaj z nim tylko moze nie dzis o tym co cie martwi i czy mysli zeby cie uderzyl.....jesli sie przyzna ze ma taka ochote to wtedy musisz sie zastanowic......ale jesli okaze skruche to jeszcze da sie cos z tym zrobic......ale to tylko moje zdanie a ty kieruj sie sercem....czasami faceta trzeba olac

na jakis czas jak taki wybuchowy niech ochlonie i wtedy dopiero mozna gadac z nim
Jane sloneczko troche lepiej ale i tak to nie jest moja szczytowa forma......
Ilonka widze ze tu kurcze jest wysyp manikiurzystek
Ty, Karla i Gosiulek....fajnie szkoda ze przez internet nie mozecie swiadczyc uslug
Ja ostatnio w Pl bylam
na Japonskim manukire i powiem wam ze jest zajebisty......bardzo wzmacnia pazurki
Lorelain moze to zrzadzenie losu....ze tam kupilas a za kilkanascie dni ujrzysz II
Ide sobie kawke zrobic i wracam