reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lorelain :szok: haha niezła jesteś, zeby nawet zel obgryzać :laugh2: hahaha !!!!!!!!!!!!!
Gosiulek a no można ::-p

znalazłam fajne bluzeczki :) i nawet nie drogie :) musze sobie dobrać piżamkę bo wszędzie albo jakieś misie żyrafki itd bleeeeeeeeeeeeeeeeee wiec pomyslałam ze kupie taką bluzeczkę i np długie luźne alladynki :) pod brzuszek w sam raz :)

takie bluzki

My Tummy - WYPRZ. 50% t-shirt ciążowy wzory r. S (2031575163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a spodnie takie - ehhhh zeby nie było faknych ciążowych piżamek:crazy:

SPODNIE ALLADYNKI FITNESS WYGODNE KOBIECE 01012 (2022087777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ilonka - bardzo mi się podobają i koszulki i gacie... koszulka to albo ten leżący miś albo ten uszatek niebieski , a spodnie te brązowawe :-) .... może sama sobie sprawie te gatki

Lorelain - bardzo dziękuję za dobre słowa :-) Ginekolog właśnie mówił mi że po odstawieniu anty bardzo szybko można zajść w ciążę. Mam nadzieję że tak będzie i w moim przypadku :tak:

PS. Jestem pewna że 7 lutego napiszesz posta że jesteś w ciąży i będziemy Ci gratulować :-)

nie no ja mam nadzieję że dowiem się szybciej :tak::-D

dziewczyny a widzicie teraz u mnie na wykresie serduszka? .... bo chyba udalo mi sie zmienic ustawienia

Ilonka no wiesz, nikogo nie opuszczam:-D ale nadrabiania dzisiaj miałam OOOO! A tylko jeden dzień mnie nie było:tak: Wczoraj synek miał urodziny, to byliśmy Wszyscy w kinie na kocie w butach i na pizzy hut, powiedziałam chłopcom i bardzo się cieszyli, a Kacek chodzi i cały czas się uśmiecha:-D
Scotland piękna tabelka:-) 27 stycznia idę do lekarza, zobaczymy jaki termin mi policzy, mi wychodzi 21 wrzesień.
Losiczka Katy dziękuję, że o mnie pamiętacie :-D
Zobacz załącznik 425506 to mój dzisiejszy test:-D

axarai - teścik śliczny !
a080.gif

cały czas mnie zastanawia co jest w tle teściku :sorry:

Ilonka bluzka sliczna...naprawde.....spodnie tez tylko to chyba nie na teraz????? Mialam takie tylko krotsze i sa mega wygodne ale tez bardzo cienkie .....:-)

Lorelain napewno ci sie uda......z takim nastawieniem nie moze byc inaczej :-D

Witaj Beata dobrze dziewczyny pisza po anty to mega szybko sie zachodzi.......z reszta lekarze przepisuja na "rozped" organizmu takie tabletki wiec kciukasy trzymamy :tak:

No dobra o luteinie mi pisala Ilonka a co z Bromergonem Lorelain jak go chcesz brac?????

reklama
Witaj Beata
a Pani gin mówiła ze po ostatwieniu anty mozna zajść w ciążę bliżniaczą :laugh2: hehe :) trzymam kciuki kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelain brązowe tzn chodzi ci o capucino ?????????? bo ja tylko o tych ,myslałam :p a co do bluzeczki to jestem za pszczółką na liściu :-p

kotek skoro czujesz sie ciążowo to mysle ze bedą II krechy :) a powiedz mi ile masz tego dupka ????????? i czemu tak póżno bedziesz brać ???????????

Do góry