reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lorelain ajjjj zazdroszczę , mój płowo sie w wannie, ale za nim ON pójdzie lulać to jeszcze minie bo dziś razem sobie pospaliśmy prawie do 17 :szok: Ja juz oczywiscie nieprzytomna a on pełen życia :sorry: ehhh no ale jutro mozemy pospać, nie trzeba sie zrywać , na obiad idę do rodziców wiec mogę do 12 leniuchowac :)
dobre i te 13 tabletek :) a bedziesz brac po 1 dziennie czy po 2 ??????????????

od dwóch miesięcy wychodzą mi na testach dwie różowe kreseczki...a po jakimś czasie przychodzi @ moim zdaniem jest cos nie halo .... duphaston nie zaszkodzi a może pomóc bo może mam za mało progesteronu

reklama
jane hahaha to sobie przypomnieli rychło czas !!!!!!!! hihih :laugh2:

Lorelain no widzisz to jak u mnie prawie, z Jasiem wszystko Ok a potem tak sie popierdzieliło wszystko , dlatego w takich sytuacjach NORMALNI lekarze daja od razy luteine czy dupka a nie każda pozostawić to naturzę, bo przeciez tak sobie mozna ronić i ronić jak sie nie weżmie spraw w swoje ręce !!!!!!!!!!!!!!!!

Katy to udanego wieczorku !!!!!!!!!! :-D

Do góry