reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry wszystkim

Joweg kochana przytulam mocno a ja trzymam &&&&&&&&&&& za ciebie :*

Buty podobają mi się te na koturnie :)

a co do testu tak robiłam i duuupa nic zero nul :baffled: okresu tyż ni ma :crazy:
no cóż czekam na tę francę @ i zabieramy się do roboty
ale powiedzcie mi jak z tym serduszkowaniem jest można codziennie czy nie ?
bo ciągle gdzieś czytam że to nie dobrze codziennie :( bo osłabia żołnierzyki ja już sama nie wiem ...

reklama
aniabuchowicz-. przed in vitrio jak normalny facet oddaje swieza sperme to jets zalecana wstrzemiezliwosc seksualna 3-5 dni w celu uzyskania lepszej ilosci i jakosci spermy :)

wiecie same z doświadczenia :) czy zaciążone mogły by się wypowiedzieć ?? proszę

ja też mam kotki i to dwa :) kupiłam je rok temu i wiesz co ci powiem Joweg dom z nimi jest całkowicie inny kochana nie jest już taki pusty :)

Lorelain ja Ci mówię ze to ciąza, tak jak pisze losiczka staniesz pod wiatr i juz ciąza heheh :) :) ale szybko masz te objawy juz ehhe, ale dobrze ze wzięłaś tego dupka juz !!!!!!!!!!!!!!!! Ja zaczęłam brać od dnia owu czy na drugi dzien a lekarz kazał w 14 dniu juz, nie posłuchałam :p bo sie bałam ze mi owu zablokuje, no i dobrze ze nie wzięłam 14 dnia bo owu miałam w 17 !
losiczka ojj pycha :) ja lubię dewolaje :) ale dziś idę na gotowe :) do rodziców :)
zagubiona fajnie ze szalejesz z zakupami ale pomalutku!!!!!! :) pochwal sie i daj fotę tych bodziaków z napisem :p Kurcze jak ja bym chciała gdzies wyskoczyć nawet z mezem a tu dupa, ciagle jak nie w pracy to w weekend odpoczywa i mu sie nie zawsze chce ehhhh!!!!!!!!

Rozia ja tam bym poszła do do gina, zobaczyłby i powiedział moze sam kiedy moze byc owu :)
joweg niby radosna nowina ale wiadomo jakie jest zycie ....!!
aha i ostatni sex był 2 dni przed owu :p

Ania my teraz jak zaszłam kochaliśmy sie 4 dni pod rząd ,,,,,szał :p hehe ale to dlatego ze był w domu mąż, jakby go nie było to pewnie było by tylko 2 hehe !!!!!!! także nie zawsze ta teoria sie sprawdza ze im rzadziej tym lepiej !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ania - mi gin powiedział że mam nie wyliczać mężowi co drugi dzień...mamy się seksić wtedy kiedy chcemy i mamy na to ochote i że nie prawda jest trzymanie meża pare dni a potem akcja bo organizm faceta jest tak skonstruowany że im więcej seksu tym wkoncu jest wiecej plemników. W ogóel to najlepiej nie mysleć i nic nie liczyć i zapomnieć o staraniach to wtedy się uda...ale łatwo powiedzieć a trudniej zrobić :confused2:

jeśli chodzi o moje doświadczenia to z AMtim zaszłam w ciąże z jednego seksu w całym miesiącu zaraz po skończonej @

Ilonka - wymioty to raczej nie an ciąże tylko przez hamburgera z MC ... a głupia boję się wziąć ranigast że zaszkodzi

joweg - swietny pomysł z kotkiem? ... a jakiś rasowy? ... ja bym bardzo chciała kota albo psa, a muszę się zadowolić chomikiem :laugh2:
mąż mówi że z psem sam kłopotem, wieje , pada, sypie śniegiem a trzeba iść z psem na spacer no i długo byłby sam w domu , na to ja do niego że może kotek, to kategorycznie zaprotestował bo podrapie kanape i ścianę :( .... ja bym bardzo chciała białego pudelka

Ostatnia edycja:
ilona24- niby niechciane dziecko ale jednak szczescie :) z reguly tak jest ze ci co nie chca dzieci to dostaja :) ale coz takie zycie ja sie modle teraz zeby moj mezus kochany byl zdrowy a potem bedziemy myslec co dalej :)

reklama
Ania my z aniolkiem 2 cykle co drugi dzien i nic zero w trzecim cyklu odpuscilismy i kochalismy sie kiedy nam sie chcialo i sie udalo teraz z ktosiem tylko 1 sex w sierpniu i sie udalo wiec nie ma reguly

Ilonko ok
DSCN4416.jpgDSCN4417.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry