reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania- póki @ nie ma jest nadzieja. mogła sie owulka przesunąć i pozamiatane... :) czekaj więc cierpliwie i zobaczymy co sie okaże- może zapłodnienie było później i dlatego testy niczego nie wykrywają, a @ nie ma ;)
trzymam kciuki aby tak było... :)

reklama
Justynko :-) a kiedy nam powiesz co nosisz pod serduszkiem synka ? czy coreczke? Jak sie wogole czujesz ?

Aniu ja trzymam kciuki jednak za 2 kreseczki :-)

Karolciu czasmi tak jest ze male placze a ty nie wiesz dlaczego :-:)-:)-( serce sie wtedy kroji , zmykam troche poszurac 2 torebki musze skonczyc potem wpadne do was :tak:

Witam wszystkie dziewczynki po weekendzie

ja też nie ogarniam tzn poczytałam ,ale nie dam rady na wszystko odpisać
AniaBuchowicz kochana przykro z powodu dzieci i byłego,u mnie była podobna sytuacja i strasznie Ci współczuję i wiem co czujesz,ściskam Cie mocno ,co do @ to moze jeszcze na tescik chwilke poczekaj :-)

Karolinko ty jak zwykle od rana rozbawiasz hehe :-):-):-) i widzisz nie ma nic złego a tak sie bałaś,a co do małego to miałaś przeprawe,ale ze swoim dzidziusiem jest całkiem inaczej ,sama zobaczysz

losiczka wspólczuję z powodu męża :no: no tak to sie nie robi,ale to niestety PL

Karolina jak to z tym moim wykresem ???mozesz rzucic okiem???

Witajcie :-)
Ojjjjjjjj ciezko Was nadrobic ale przejechalam troche i widze ze mamy nowa fasoleczke :-)
axari gratulacje Kochana :-)
ja juz zaczelam tydzien przedslubny no i tak jakos juz to do mnie dociera ze to juz ze juz w sobote bede zona :szok:
co do mojej @ no wiec lecielo mocno 2 dni dzis juz nic nie ma 13.01 dostalam a dzis juz nie ma nie wiem co jest moze sobie jakas przerwe zrobila i powroci hihi, na bete nawet nie szlam bo skoro byla @ to wszystko jasne :-)
jakies nowosci przegapilam jeszcze?

bobo u mnie tez tak było ze noc nie leciało,albo poł dnia i pozniej znowuuuuuuuuuu :wściekła/y:,teraz czekam na owu i do dzieła hehe o ile w tym miesiącu bedzie :confused:

Cześć dziewczynki ;-)

Melduje się poniedziałkowo!!

Zaglądałam do Was przez weekend ale nie miałam siły pisać. Jakiegoś doła złapałam i płakałam bez powodu, ze szczęścia i ze smutku ;-) Masakra jakaś! Temperaturka spada już powoli na @, czyli znowu się nie udało....

To i ja sie melduje.......mialam tak wczesnie wstac dzisiaj i wszystko diabli wzieli bo mam za blisko zegarek i ciagle wlaczam dzemke :-D

Katrina to dobrze ze to tylko zupa....grunt zeby po tym sie do niej nie zniechecila

Karolcia moze mialas plamienie w czasie wypadajacego okresu???? Troche poszperalam w necie i bardzo duzo dziewczyn ma takie cos nawet co miesiac w terminie @....bedzie wszystko dobrze

Ania ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo to wpadaj do nas jak tylko bedziesz mogla....oj chyba bedziemy robic imprezke na forum w sobote co dziewczyny?????????

Losiczka ja ten wykres mam nie tylko dla siebie:-), skoro macie mi pomoc nie raz w interpretacji to musi byc ok dla oka innych, wiec slucham i wprowadzam zmiany .........pod okiem doswiadczonych:tak: ....a na dzieciaki to chyba nie ma co liczyc:-D:-D:-D Buziak za pomoc dla ciebie

reklama
Aniabuchowicz ale piekne kotki! a ten na drugim zdjeciu jest przesmieszny !Dzoana.a ach te kocie zielone oczy!!! ja tez chcialabym zwierzaczka,ale na tym mieszkaniu nie mozna.na wiosne zmieniamy,szukamt czegos z ogrodkiem to wtedy cos przygarniemy... Roszpunka nie denerwuj sie Kochanie,no niestety tesciowe maja zazwyczaj dlugie jezorki,ale moja kochana mamusia niestety tez wypaplala moim trzem ciociom i teraz dzwonia ze im przykro ze stracilam dzidzie,a ja mam juz dosc tych ...jak sie czujesz?jak sobie radzisz?a jadasz normalnie,bo trzeba?...no nie,kurka wodna glodze sie.co za glupie pytania!!! szczescie ze tesciowa nic nie wie! ale Roszpunka Twoja fasolka jest zdrowiotka i nie wolno Ci myslec negatywnie! losiczka72 przykro mi ze zwolnili Twojego meza,mam nadzieje ze wszystko sie szybko ulozy:-(! karol_in-a tak jak pisza dziewczynki dla swojego bobasa ma sie cierpliwosc bo sie kocha malenstwo,a inne dzieci nie,to normalne.Twojego szkraba bedziesz znosic wszelkie kaprysy z calym oddaniem i miloscia...Zobacz załącznik 425872Zobacz załącznik 425871

Do góry