reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

apropo wakacje co myslicie na temat dlugich wyjazdow z malym dzieckiem bo my chcielismy w sierpniu pojechac do chorwacji bo moi rodzice domek wynajmuja na 2tyg ale kurde nie wiem czy z 3 miesiecznym dzieckiem wyjazd to dobry pomysl hmm

reklama
AGNES ja w tym cyklu na 12 dc zalalo mnie sluzem bialka co u mnie to zadkosc az sie zdziwilam:szok: wieczorem byl spontanek :-( a nastepnego dnia wieczorem zmierzylam tempke i byla bardzo niska czyli owu byla na 13 dc a 14 dc wieczorem byla juz bardzo wysoko taka jak zawsze po owu wychodzi na to ze cykl bedzie 26 d choc ostatni byl nawet 24 dniowy.
Wydaje mi sie ze owu jest dzisiaj jutro bedzie skoczek :-)

Lorelain fajna fotka :-)

Witam nowa staraczko -mamusie :-):-):-) Madzie

zagubiona jesli z dzidzią bedzie wszystko ok i wy bedziecie na siłach to czemu nie,tylko musza byc warunki sprawdzone,bo wiesz jak to z malenstwem :)

ide na dół nie wytrzymam ale bedzie awantura!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niestety, ale wydaje mi sie ze to jednak nie fasolka. Pomimo mojego objawu ciazowego - sennosci po 2 dniach od zaplodnienia (!!!) ;) sluz wskazuje na cos innego: jest "suszej" i mam taki bialy kremik, a z tego co slyszalam jak sie "udaje" to sluz powinien sie utrzymywac jajkowaty

cZEŚĆ Dziewczynki
Zagubiona u nas odpadają jakiekolwiek podróże ponieważ mały ma chorobę lokomocyjną i d...a..Strasznie to uciążliwe jest bo pomijając wakacje,jakieś odpoczynki do normalnie do lekarza do innego miasta nie da się pojechać. Dodam że mój mąż pochodzi z Krakowa.Byliśmy z małym tam raz i prędko nie pojadę.Podróż starszna...Ponad 300km.

Zagubiona - wszystko zależy do dziecka i jak chcecie się przetransportować i temperatury , wiec zależy jaka pora roku. Jak będzie mieć kolki i ząbkowanie to nigdzie się nie ruszycie. Ja lubię podróżować ale te wakacje to bym bardziej zaplanowała na dotarcie się a w nastepnym roku bedzie juz na tyle duze ze dacie rade autem zajechac ze wszystkimi betami.

o dokładnie i choroba lokomocyjna! .... moje dziekco super daje rade....jechałam z nim ponad 1000 km a on nawet nie pisnąl, nie marudizł nawet sekunde, NIC ! .... ja za to marudziłam okropnie i mąż mnei prawie wysadził na granicy :-D

kurcze w Chorwacji latem są takie upały ze czujesz sie jak w piekle...ja dla 3 miesięcznego dziecka byc odpusciła .... ale to tylko moje zdanie

Ostatnia edycja:
o warunki mieszkalne sie nie martwie bo bylam tam dwa lata temu w wakacje w tamtym roku byli tam znajomi wiec wiem jak tam jest bardziej obawiam sie droga i czy to nie za wczesnie na tak daleki wyjazd

reklama
Niestety, ale wydaje mi sie ze to jednak nie fasolka. Pomimo mojego objawu ciazowego - sennosci po 2 dniach od zaplodnienia (!!!) ;) sluz wskazuje na cos innego: jest "suszej" i mam taki bialy kremik, a z tego co slyszalam jak sie "udaje" to sluz powinien sie utrzymywac jajkowaty

ja mialam susze dopiero jak lutke zaczelam brac byla powodz

no wlasnie nie wiadomo jak dziecko bedzie to znosic w aucie temperatura to nie problem ale na miejscu bedzie gorzej no nic zobaczymy jak bedzie reagowalo na jazde autem ja i siora w aucie spalysmy hehe wiec mam nadzieje ze to w genach siedzi ;p

Do góry