reklama
hehe niezle ,umnie jak ostatnia ciaza była to wszystko odwrotnie niby sluz był taki jak powinien a jak sie okazało owulka 2 tyg pozniej była i nawet bym nie pomyslała i dlatego pozniej nic na usg sie nie zgadzało z ostatnią @,zresztą ja to juz 2 operacje na torbiele miałam 10 lat temu i od tamtej pory zawsze wszystko na opak 
Z
zZagubiona
Gość
nie ma za co
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Agnes ostatni dzien sluzu to zaraz po nim jest owu moze byc w tym samym dniu jezeli szczyt byl rano czyli owu wieczorem ja zauwazylam ze srednio okolo 12 godz po szczycie mam owu trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
dziękuję ci losiczka. no ja nie wiem co mysleć. bo w sobotę śliczne białko jaja, w niedzielę rano tak samo. ale od południa gdzieś cisza i tak do teraz. wczoraj wieczorem trochę zakuł jajnik i dzisiaj też czuję go ale nie tak mocno
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja mam szczyt śluzu w ten sam dzien co owu, a przynajmniej w ten sam dzień co bolą mnie jajniki
właśnie złapała mnie nostalgia, słuchałam różne kawałki tego urajanego gościa i jeszcze ten śnieg za oknem .... w związku z czym wrzucam wakacyjną fotę

Uploaded with ImageShack.us
właśnie złapała mnie nostalgia, słuchałam różne kawałki tego urajanego gościa i jeszcze ten śnieg za oknem .... w związku z czym wrzucam wakacyjną fotę

Uploaded with ImageShack.us
lorelain chcesz mnie wkurzyć. zima za oknem a ty takie foty wklejasz. ja to jednak ciepłolubna kobita jestem
fota super. tylko pomarzyć o takim ciepełku. spadam juz do domku. pa pa i do jutra
fota super. tylko pomarzyć o takim ciepełku. spadam juz do domku. pa pa i do jutra
Ostatnia edycja:
reklama
no no Lori wakacje marzenie 

,suuuper wyglądacie:-),ciekawe jaka pogoda w tym roku dopisze
Dziewczyny ratunku jeszcze jedno,mam psychola sasiada nowego,mieszka pod nami tzn chyba mieszka sama juz nie wiem,ale wczesniej był tam sklep potem on przez rok to remontował weszłąm tam kiedys bo tak w swoim suficie wiercił o 22 w nocy ze myslałam ze tynk mi pospada ze scian,a tam jak w ag.tow.metalowa rura,pink sciany i jeszcze takie tam,a ostatnio to zrobił impre ze cała podłoga w domu mi chodziła i nawet ja na kanapie podskakiwałam,same chłopy ,głosna muza,bluzgi no masakra wytrzymałam do 24 i zddzwoniłam tam gdzie trzeba,ale sie wkurzył !!!!cały czas tak jest tzn teraz to wpada tu co drugi ,trzeci dzien na kilka godzin i głosno muza,tylko ten pajac nie zdaje sobie sprawy ze tu ludzie normalni mieszkają i dzis jest to samo!!!!!!chyba zaraz znowu tam wpadne do niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ratunku jeszcze jedno,mam psychola sasiada nowego,mieszka pod nami tzn chyba mieszka sama juz nie wiem,ale wczesniej był tam sklep potem on przez rok to remontował weszłąm tam kiedys bo tak w swoim suficie wiercił o 22 w nocy ze myslałam ze tynk mi pospada ze scian,a tam jak w ag.tow.metalowa rura,pink sciany i jeszcze takie tam,a ostatnio to zrobił impre ze cała podłoga w domu mi chodziła i nawet ja na kanapie podskakiwałam,same chłopy ,głosna muza,bluzgi no masakra wytrzymałam do 24 i zddzwoniłam tam gdzie trzeba,ale sie wkurzył !!!!cały czas tak jest tzn teraz to wpada tu co drugi ,trzeci dzien na kilka godzin i głosno muza,tylko ten pajac nie zdaje sobie sprawy ze tu ludzie normalni mieszkają i dzis jest to samo!!!!!!chyba zaraz znowu tam wpadne do niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: